Rá lehet bízni egy fél éves babát egy hétre a nagyszülőkre?
én tuti nem hagytam volna senkire egy napra sem,nemhogy egy hétre.ha gáz van,és muszáj,akkor muszáj,de azért,hogy egy hétig elmenjek valahova nyaralni,tuti nem.én már akkor sem éreztem jól magam,amikor 2 órára Anyura hagytam,mert elmentünk moziba.mondjuk az én babám anyatejes volt,de ez most teljesen lényegtelen.már lassan két és fél éves,de még nem aludt máshol,csak úgy,hogy mi is ott voltunk.most tervezzük,hogy kipróbáljuk,hogy Mamáéknál alszik egy éjszakát.
de nem vagyunk egyformák,ha te nyugodt lelkiismerettel el tudsz menni,és ráadásul jól is tudod magad érezni,akkor menj.még annyit hozzátennék,hogy a mozizás közben a családnak fél óránkét sms-t kellett küldeni,hogy mi van a fiammal,négy hónapos volt akkor.
19:18,19:20,19:23,19:27,19:29,19:59,stb...(tehát a 78%-os válaszoló...):
Nem értem,hogy miért kell ezt csinálnod.
Oké,hogy véleményt írsz,de ez már kicsit túlzás.
Attól,mert te ezt csinálod a kérdező kétlem,hogy meggondolná magát,inkább csak rólad lesz egy nem túl szép véleménye,mint ahogy szerintem elég sok mindenkinek itt.
Nem értem,hogy honnan tudod,hogy miért tápszeres a baba és hogy mióta nem szopizik(19:29-es kommented:"Se nem szoptatod,...")
Te ilyen mindent tudó vagy,hogy tudod,hogy mi miatt tápszeres a baba vagy mi?!
Nyugodj le inkább,ne itt oszd az észt,mert ez már nevetséges...
A válasz a kérdezőnek:
Szerintem rájuk bízhatod,de előtte azért tegyetek párszor próbát,pl. hogy először ott hagyod náluk hosszabb időre(pár órára),a következő alkalommal fél napra és néha ott is alhatna náluk,hogy megtudjátok,hogy fog reagálni,ha nem lesztek ott.
Talán az lenne a legjobb,ha nem a pici menne a nagyszülőkhöz,hanem Ők mennének majd hozzátok akkor,amikor elmentek a pároddal,mert azért csak ismerős lenne a picinek is a környezete,így könnyebb lenne neki.
Sok sikert és kellemes időtöltést nektek!
78%-os...mondom én,hogy te egy mindent tudó vagy :D
Ez már komolyan röhejes,hogy te állítod,hogy mikortól tápszeres a babó.
Ezer meg ezer oka lehet,amiért nem szopizik.
Ha pl. 1 hónapos lenne,akkor azt mondanám,hogy tényleg furcsa,de már 6 hónapos a baba,lehet,hogy elapadt az anyuka teje vagy el sem fogadta a cicit,stb.
Nyugi,szerintem neked is jót tenne egy pihentető vakáció akár gyerekkel,akár nélküle...
szerintem nyugodtan menj el pihizni.
ha a babádat a legjobb helyen tudod- akkor meg pláne. Nekem is igen szerencsém van szüleimmel és anyósommal is, bármikor bármelyik gyerekemet rájuk lehetne bízni, bármennyi időre.
Különben a harmadik gyerekem egy hónap mulva születik, és nyár legvégén dániába utazunk nélkülük egy hétre. :) Ugyhogy engem is lehet lepontozni, hogy milyen anya vagyok!!!!
Elszenderült a Hercegnő, úgy hogy már tudtok válaszolgatni :)
Igen, természetesen a legjobb emberekhez kerül, a nagyszülőkkel nagyon jóban vagyunk. Tudom hogy olyan jól fognak vele bánni és törődni, ahogy velem és a két testvéremmel tették :)
20:29, köszönöm a tanácsokat és a többieknek is a bátorító szavakat!
jó éjt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!