Rá lehet bízni egy fél éves babát egy hétre a nagyszülőkre?
Hogy lehet olyat irni, h meg se fogja ismerni a 6 hos babaja? Aki ilyet ir, tenyleg feltekeny, es valami baja van, szerintem bele van savanyodva a gyereknevelesbe. Nemelyik anyuka ugy csinal, mintha gyerekmegorzoben hagyna 1 hetig a babajat. En sajnos nem tehetem meg, h akar 2 orara is a nagyszuloknel hagyjam a gyerekem, aki mellesleg mar nem baba, mert kulfoldon elunk. Barcsak megtehetnem!
Szoval vagjatok bele, minden oke lesz, mindenki elegedett lesz. Feltoltodsz es meg boldogabb anyuka leszel! : )
En a fiamat 4 honaposan voltam kenytelen otthagyni egy hetre anyosomeknal, meghalt ugyanis a nagymamam, es jobbnak lattam nem hazacipelni egy 4 honapos babat tel kozepen Magyarorszagra. Kulfondon elunk, 1200 km-re. Az o erdekeit neztem, es tudtam jo helyen van.
Egesz biztosan ellesz a babad a nagyszulokkel, foleg ha ismeri oket, es ne aggodj, meg fog ismerni ha visszajottok! :-)) Biztos majd jol elkenyeztetik! Te pedig kipihenheted magad, es ujult erovel foghatsz bele mindenbe. Ahogy en latom, itt mindenki csak jol jar. Jo pihenest!
Nem olvastam a válaszokat, mert már 4. oldalnyi van, gondolom ez is, az is :)
A kérdésedre a válaszom: igen, rá lehet bízni, ha teljesen megbízol bennük.
Viszont, én tudom magamról, hogy nem érezném jól magam 1 hétig, így 1 éjszakára, max. 2-re hagynám ott, az is elég kikapcsolódás lenne és a többi részében inkább 3-asban lennénk.
Amúgy nem tudom, nem akarok ítélkezni, de elég furcsának tartom egy apától az ilyet. Mondom, 1 hétvége még belefér, de 1 hét azért elég hosszú idő.
Nekem nagyon hiányozna a babám...
Ja és még annyit, hogy én sem vagyok olyan, aki 24 órát a gyerekein lóg, születésüktől fogva simán elmegyek bárhová pár órára, meg amikor már nem szoptattam, akkor 1 éjszakára is, addig az apjukkal vagy a nagyszülőkkel vannak. Ők is igénylik, tehát mindenkinek jót tesz a különlét.
Csak az 1 hetet sokallom.
Rá lehet, de nem tenném. Ez az én véleményem.
Én nem féltékenységből írom, hogy elképedve néznék a férjemre, ha a baba féléves "szülinapja" alkalmából azt kapnám, hogy egy hétig ne lássam a gyereket és wellnessezzek......az első félév, oké, nem könnyű, de azért nem kellett szó szerint kipihennem magam egy hétig :)
Nem egyformák az anyukák, van aki leadja egy hétre, van aki még három évesen is magához láncolja, szerintem az arany középút a fontos. Én gyerekem is sokat van anyukámékkal, de fokozatosan, és nem kisbaba korban kezdtük a máshol altatást, pláne egy hétre. Sok anyuka van, aki már a baba pár hóanpos korában elmenne távol a gyerektől napokra, és ezt úgy "szépíti", hogy hát ő csak a nagyszülőkkel tesz jót, mert uncsikázhatnak.....
EGyéként írod kérdező, hogy a babád jobban megnyugszik a nagyinál, mint nálatok. Nem akarlak megbántani, de ennek oka van, és a kérdésből ítélve nem is nehéz kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!