Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megengedtétek babátoknak,...

Megengedtétek babátoknak, hogy belenyúljon 1. éves szülinapi tortájába?

Figyelt kérdés
Hogy felfedezze, összemócsingolja, stb? Vagy csak a saját adagjába mászhatott bele?
2012. jan. 5. 21:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi is úgy kiviteleztük, hogy két torta volt, egy kicsi, ami csak az övé volt és széttúrta, nagyon cuki volt, és élvezte!!! :) És volt egy másik, nagy torta, amit pedig rendesen megettünk.
2012. jan. 6. 00:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Én hagynám:D
2012. jan. 6. 00:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Mi hagytuk. Nagyon élvezte. Az egész család ott volt és utána mindenki jó ízűen evett a megmaradt tortából.
2012. jan. 6. 08:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Én szerettem volna de hülye modon gyertya is volt rajta, azt kapta el elöször...
2012. jan. 6. 08:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, miért kell lepontozni, ha valaki nem engedi meg. Szerintem mindenkinek jogában áll eldönteni, mit enged meg, vagy mit nem. Ettől még nem lesz valaki rossz anya.
2012. jan. 6. 09:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Én csináltam nekik egy -egy kis tortát ami babapiskóta vanília puding és barackbefőttel készült majd bevontam Hulala tejszínhabbal és átadtuk nekik,ha látátok volna ahogy tapsikoltak a habba és hogy mennyire élvezték,de kaptak a mamáéktól verdás tortát és azt is szétszedték hisz ez az ő napjuk!!!!!!:)))
2012. jan. 6. 10:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Nálunk most elsején volt szülinapozás és csak a virágokat piszkálta meg a lányom.Lehet, hogy nem marcipános tortát kellett volna sütnöm, de csak ebből tudtam frankó rózsaszínt csinálni.Egyébként mikor vágtam egy szeletet neki akkor azt majszolgatta kézzel, de a sütik krémjeit valahogy nem szereti.Bezzeg a csokit!:D
2012. jan. 6. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!