Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megengedtétek babátoknak,...

Megengedtétek babátoknak, hogy belenyúljon 1. éves szülinapi tortájába?

Figyelt kérdés
Hogy felfedezze, összemócsingolja, stb? Vagy csak a saját adagjába mászhatott bele?
2012. jan. 5. 21:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
53%

A nagyfiam 1 évesen hozzá se nyúlt a tortájához, épp csak megkóstolta, nem ízlett neki, a kislányom igen, az ujját beledugta és megkóstolta, nagyon édes volt, persze nem turhatta szét az egészet, de a kóstoló megvolt! :)

Szerintem nem gusztustalan, azért mértéket kell tartani, ne könyékig nyúlkáljon benne!

2012. jan. 5. 21:46
 12/27 anonim ***** válasza:
34%

kedves 8-as, nem a gyerekemre vagyok finnyás, hiszen simán megeszem a maradékát is.Egyszerűen vagyunk néhányan akik szerint gusztustalan ha turkál az ételben, meg amúgy sem szép dolog...hiszen az étel nem játék, ennyi.

Attól még hogy szülinapja van minek kéne disznólkodni??

2012. jan. 5. 21:47
 13/27 krisztivan ***** válasza:
100%
Kapott egy szeletet és azt ette meg kézzel.Jobban szereti a kaját mint hogy kárba menjen:-)
2012. jan. 5. 21:48
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Most lesz 1 éves a lányom.Jön az egész család.

A kisasszonyt minden érdekli, és én nem nagyon szabok neki határokat.Ezért úgy tervezem, hogy lesz 1 kicsi torta, amin lesz a gyertya is.Ez csak az övé lesz, úgy, hogy azt csinál vele amit akar! :D És lesz 1 nagy torta, amit az egész család tud majd enni!

2012. jan. 5. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
62%

Az ikreink is kaptak két kicsi saját tortát , és bele is túrtak :-) Mondjuk a két nagyobb tesójukkal együtt négyen megették a 2 tortát.

A vendégeknek volt 1 nagy torta.

35. N

2012. jan. 5. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Én is megengedtem neki, viszont nem nyúlt egy ujjal sem hozzá. Pedig aranyos lett volna. Szomszédasszonyom tuti tippje, hogy ő külön sütött egy kis "beleturkálhatós" tortát a fiának, a cukrászdai így épségben maradt a vendégeknek.:)
2012. jan. 5. 22:34
 17/27 anonim ***** válasza:
31%

2 tortája volt:) egy belenyúlkálós és egy evésre szánt:) Az Apukája alig várta, hogy két kézzel essen neki a csokitortának a kislányunk, erre elkezdte enni villával... 1 évesen.. :D

a kisfiúnk nem volt ilyen választékos, harapta a tortáját:D

2012. jan. 5. 22:59
 18/27 anonim ***** válasza:
86%
6os válaszoló: ajánlom, hogy olvass több gyerekpszichológiával foglalkozó könyvet/cikket. Az étellel való kötetlenség épp, hogy a kreativitás fejlesztésének egy igen fontos "állomása". Nyúlkáljon csak bele, maszatolja, kenje, gyürköléssze.
2012. jan. 5. 23:01
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Az enyém a jövő héten lesz 1 éves és meg fogom engedni neki.

Egyébként is engedem, hogy hozzányúljon az ételhez, ujjal kóstolja meg, de azt nem hagyom, hogy órákig turkáljon benne meg mindent összemaszatoljon.

2012. jan. 5. 23:27
 20/27 anonim ***** válasza:
17%
Nem.Eszem ágában sincs a vendégség-ünnepség kellős közepén elkezdeni elvonszolni őt letakarítani,átöltöztetni(netán hajat mosni),feltakarítani a szőnyegről-padlóról-asztalról a zsíros-csokoládés cuccot,majd ezt követően folttisztítóval pepecselni a ruhákat.Ennyit nem ér meg nekem,az étel nem játék,arra ott a szülinapi ajándék.Lehet lepontozni.
2012. jan. 5. 23:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!