Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Evés előtt vagy után lássam...

Evés előtt vagy után lássam el a babámat? Hogy lenne jobb?

Figyelt kérdés
1 hónapos kisbabám alvásból mindig sírva, ordítva kel. Eddig evés előtt pelenkáztam, de borzasztóan ordított, sírt, vörösödött a feje, meg sem tudtam nyugtatni, csak a kajával, amit ezek után még mohóbban, agresszívabban evett, így több volt a félrenyelés, csuklás. Mondom akkor legyen kaja után nyugiban pelenkacsere,stb. De ez sem túl jó, mert mire várok kb negyed órát a büfire, stb, beálmosodik, majd a cserétől újra kiverődik a szeme, és sokszor bukik is, ha nem elegendőt várok. Plusz most már bőven kellene hasalgatni, ablaknál levegőzni, stb. De azt ordítva evés előtt vagy evés után tele hassal, félve hogy bukik?
tegnapelőtt 07:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk utána vált be

Sosem alváskor vagy evés előtt lett a tele pelus, hanem evés alatt és utàn.

Nálunk egyik gyereket (4 is van) sem lehetett értelmesen fürdetni vagy pelenkázni, öltöztetni éhesen.

Óvatosan forgattam, emeltem vissza ne bukjon.

Utána büfiztettem.

Éjjel azt sem mindegyikkel, mert nem volt igénye csak az egyiknek rá.

Ennyi.

Simán ki is mehettek a szabadba már

Nem kell csak az ablak.

Ebben a gyönyörű időben sétáljatok nagyot, de csak amennyit a te egészséged enged.

tegnapelőtt 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Csak akkor csereltem eves elott, ha eppen akkor bekakilt. Amugy nem, mert o is nagyon sirt.

Amugy meg ilyen szep idoben vetek bent ulni.

Menjetek ki! Ne csak az ablakhoz…🤣

tegnapelőtt 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Amíg pici volt minden evés előtt peluscsere volt, mert így csinálták a kórházban is. Kb mióta elmúlt fél éves és nagyrészt püréket meg rendes ételeket eszik ritkábban cseréljük a pelust, csak ha már nagyon tele van pisivel vagy bekakilt
tegnapelőtt 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha felkelt, adtam neki, aztán kicseréltem a pelenkát, és újra adtam enni

Szóval így az éhesen ébredés után nem volt ki idegileg, és a peluscsere után újra volt ideje ellazulni.

Mondjuk úgy, tűzoltás után tisztáztam, aztán johetett a nyugi

tegnapelőtt 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szintén ahogy 4-es: közben cserélek. Előtte nem volt jó, mert a sírástól nem lehetett pelenkázni (egyébként sem szereti a pelenkázást) és sokszor evés közben is telerakta, utána pedig hiába lazult el evéskor, felébredt a pelenkázástól. A bátyját etetés után pelenkáztam, de ő valamiért nem ébredt fel annyira tőle.
tegnapelőtt 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Nàlunk is gyakori volt utàna a komfort, “nyugiszopi”

tegnapelőtt 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!