Baj, hogy eddig jobb oldalon ringattam a babámat?
Első naptól fogva mindig a jobb oldalamra teszem büfizni, ott tartom. Most már nagyobb, még mindig jobb oldalra teszem a csípőmre.
Szeret és semmi gond a kötődéssel :)
Én inkább azt hallottam, hogy nem a direkt tartás, hanem a tudatalatti "hova tevés" az érdekes. Tehát ha te inkább a jobb oldalra rakod, az jelent valamit. Ha balra akkor meg mást. Szóval nem tudom mi ez a mende-monda pontosan..
De jó, hogy nem olvastam (hallottam) annyi mindent, amikor baba volt a fiam.
Azért kíváncsi vagyok, mivel indokolják ezt az állítást. Jobb oldalon ringatva miért nem fog annyira kötődni?
Bárhol hallja a mellkasodon. Ahogy te is bárhol hallod a férjedét mondjuk, ha ráfekszel, hajtod a fejed a mellkasára. :)
Ne misztifikáld túl ezt, különben a gyerek is érezni fogja hogy kételkedsz a kapcsolatotokban. Ne keress okot az aggódásra.
Igen, nem fog kötődni és diszlexiás lesz.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Tök mindegy, hol tartod. A net tele van hülyeséggel, már a terhesség alatt észrevettem, minden baromságra találsz példát, jobb ha nem netezel.
De jó volt, mikor az információért könyvtárba kellett menni, nem a netre... Ösztönből normálisabbak voltak az emberek, mint most, "utána olvasva".
A világon semmi baja nem lesz a gyerekednek, de te szedd ösdze magad, ne legyél enbyire bizonytalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!