Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy eddig jobb oldalon...

Baj, hogy eddig jobb oldalon ringattam a babámat?

Figyelt kérdés
Valahogy jobb így tartani. Tegnap hallottam hogy a bal oldalon kell ringatni a babát főleg a kötődés miatt.
2017. aug. 1. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért van az, hogy csak a bal kezes anyukákhoz kötődik a babájuk. :) :) :)... remélem érzed az iróniát ...
2017. aug. 1. 14:48
 12/15 gutzy válasza:
Én jobb kezes vagyok így mindig könnyebb volt a bal kezemen tartani a babát. A jobb kezem így szabad , könnyebben etetem vagy játszok vele. Szerintem csak megszokás kérdése
2017. aug. 1. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem baj. Minden hülyeséget nem kell elhinni.
2017. aug. 1. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Én meg nem ringatom. Micsoda ostoba kérdés ez? Most írjam ki én is, hogy baj, hogyha nem ringatom a babámat mert elalszik egyedül nappal is, éjszaka is? Istenem..
2017. aug. 1. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs gyerekem, és balkezes vagyok, pont ezért úgy gondolom, hogy én jobboldalra tenném. Ahogy emlékszem eddig ha babát fogtam mindig a jobb kezemre fektettem.
2017. aug. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!