Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon rosszul viselem a...

Nagyon rosszul viselem a kislányom etetését, hogyan legyek lazább, mert már nagyon kikészülök.10 hónapos múlt, adjatok valami nyugtató tanácsot anyukák?

Figyelt kérdés

minden etetés előtt görcsben van a gyomrom, hogy vajon most mennyit fog enni az én kislányom.

Már nagyon nehéz ebben lenni hónapok óta, úgy érzem, kezdek nagyon belefáradni, holott a józan eszemmel tudom, hogy ezt igenis lehet orvosolni.

Nem lehetek ennyire buta, lesznek még ennél nagyobb gondok is, mintsem kislányom etetése.

Mert keveseket eszik és olyan pici baba, 10 hónapos múlt 28-án és még csak 7,8kg.

:(

néha tök jól eszik, több esetben meg nem eszik, keveset egyszerre.

Nincs baja, vizelete rendben van.

minden napom ezzel telik..

más nem volt ilyen cipőben?

2012. jan. 4. 15:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

fogzás, hiszti, dackorszak... a gyereknevelés nem problémák láncolatából áll.

Inkább így vedd: I.megtanul egyedül enni, kialakul az egyéni ízlése

II. saját édes szép rizskásafogsorral rendelkezik

III. kialakul a saját akarata, megtanulja megvédeni az érdekeit

IV. megtanul nemet mondani (mindenre:)

V. Saját maga választ barátokat

VI. eldönti, tanulni szeret, vagy sportolni, vagy álmodozni

VII. Megtanulja a hűséget: Kitart a szerelme mellett - még a család ellenében is.

Egy jópofa vidám családregény elején vagytok.Lesznek megoldandó dolgok, de nem azokon van a hangsúly, hanme az együtt töltendő éveken!

2012. jan. 9. 18:20
 42/43 anonim ***** válasza:
2012. jan. 9. 18:21
 43/43 A kérdező kommentje:

már szoktunk együtt enni, az a baj, hogy még nincs foga, és annyira még nincs meg a rágásra való hajlandósága. Minden nap adunk neki valami szilárdat, de azzal ó nem lakik jól, mert szanaszét szórja. Már arra is gondoltunk, hogy lehet a tálkája nem tetszik, majd veszünk neki újat, lányoaabbat, mert most egy zöldikéből adjuk.

Hétvégén evett halat!! pár falatot, de nagyon örültünk.

egyre nyitottabb az új ízekre, de muszáj vagyok még pépesíteni.

Én is eljátszadoznék, hogy egye meg saját maga az uzsiját, de nem lenne gond a súlyával, de jelenleg a 8 kg-ért megyünk.

ezért jobbnak látom, hogy minden étkezésre megeszik egy normálisat és utána adok neki mást. (kenyeret, kekszet, banánt, stb.)

már nagyon várjuk a fogakat, mert szeretném, ha azt enné, amit mi is.

2012. jan. 9. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!