Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki nyugtatót szed?

Figyelt kérdés
Ha igen milyet és milyen apropóból?
2011. dec. 14. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
lehet én fogok :D :D Fél perc alatt ment fel az agyvizem az egyik kérdéstöl...
2011. dec. 14. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:
mi volt az ? :D
2011. dec. 14. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
olvasd el az egyéb kérdéseknél : baj ha nem akarok szoptatni című kérdést és rájösz kell a nyugtató:D
2011. dec. 14. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem pedig Joys84 kérdésétől.Miért kell mindennel foglalkozni,ami nem tartozik ez emberre.....
2011. dec. 14. 16:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Joys elolvastam......az ilyen mindennek nevezhető csak nem anyának.Ráadásul 21 éves a lelkem.Valószínű spontán be kapta a legyet.Csak erre tudok következtetni abból h ilyen h*lye.
2011. dec. 14. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
na igen kapom az oltásokat ezzel kapcsolatban talán 2 kérdésel feljebb de nem bánom csak felháborodtam s leirtam
2011. dec. 14. 17:01
 7/8 A kérdező kommentje:
ne törődj velük....de most elgondolkodtam,hogy ezek után az is valószínű h a császár is megbeszélt,gondolom nincs "kedve" szülni a lelkemnek....ilyet....agyam eldobom.
2011. dec. 14. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Na akkor én válaszolok a kérdésedre!

Igen én szedek,doki írta fel Rexektin a neve!nagyon jó!

Miután megszültem kőkemény alvászavaraim voltak,nemtudtam akkor sem aludni mikor a picim aludt...gondolom a hirtelen felelősségérzettől!Meghát küzdöttem a szoptatással is ami nekem nagyon nagy kudarc volt!Plussz jött a tél és sehova nemtudtam elmenni a babámmal!Annyi volt az össz szórakozásom,hogy elsétáltunk a közeli boltba minden nap meg egy kicsit kerültünk a városközpontba de mivel tél volt így senki ismerőssel nem találkoztam,senkivel nemtudtam beszélgetni!Apa állandóan dolgozott,anyósom meg kikészített teljesen!Szóval éreztem,hogy ezt én már egyedül netudom megoldani így elmentem a helyi pszihiáterhez!nagyon jó volt neki kibeszélnem a gondjaimat!felírta a fent említett gyógyszert és minden sokkal jobb lett!Ez volt tavaly télen!Most is szedem,3 havonta kell kontrollra mennem de azt mondta a doki,hogy tavasszal abba is hagyhatom!

Azóta megoldódtak a problémák is,visszabillentem a régi kerékvágásba!

Nem szégyellem,büszkén merem vállalni,hogy én legalább elmentem dokihoz mert sajna az ismerősi körömben két olyan anyuka is van akiken látom,hogy depisek de sztem még saját maguknak sem merik bevallani!

2011. dec. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!