Van itt olyan anyuka, aki türelmetlennek vallja magát? Miben nyilvánul meg?
Igen. Ha bohóckodik evésnél, nem hajlandó enni, ki tud borítani. Türelmesebbnek kéne lennem, próbálom gyakorolni, mert lesz ennél rosszabb is.
Ilyenkor kimegyek a szobából pár percre, és valami mást csinálok, pl. egy teát.
Hát...amikor pl. lerakom, mert lejárt a mosógép, ki kell teregetnem, ő meg teljes erőből szirénázik, nem érdekli semmi, csak hogy vegyem fel, közben muszáj megcsinálnom, mert bebüdösödik a ruha, ha ott hagyom, és társai.......idegbeteg tudok lenni ilyenkor!!
De csak annyi, hogy majd szétvet az ideg, ennyi...
Szia!
Én eléggé türelmetlen vagyok.
Nálam etetésnél szokott legtöbbször ha 28-szor szólok rá valamiért és nem fogad szót, akkor felemelem a hangom, és van hogy az asztalra csapok. Meg ha nem fogad szót sokszori rászólás után sem, akkor is felemelem a hangom és van hogy büntetés is van. Azért igyekszem gyakorolni a türelmet.
Szia!
Én is nagyon türelmetlennek vallom magam,próbálom magam türtőztetni,de egyre gyakoribb a kiborulás.Sajna már a terhesség 30.hetétől itthon vagyok,most lesz 8 hós a babám.Valószínűleg az állandó itthon léttől van ez nálam.Ilyenkor felemelem a hangom,és néha ha nagyon rosszat csinál rá csapok a kezére.(jelzésértékűen)Plusz még az éjszakai nem alváskor tudok kiborulni.Ez kb.hetente egyszer van.Nagyon rosszul viselem ha nem tudom kipihenni magam,és sajnos a 3 óra alvást nem nekem találták ki.Ilyenkor dünnyögök,mondom a magamét.Aztán pár napig lelkifurdalásom van.Nehéz.
Kedves kérdező!Te is hasonló cipőben jársz?
Hát igen... Nem voltcéltalan a kérdése kiírása sajnos :(
Eléggé türelmetlen kategória vagyok. Nekem sem elég a kevés alvás. Én terhesség előtt 2 hónapja már itthon voltam sajna :( Ez is biztos rányomja a bélyegét. Nem nagyon van lehetőség lazítani, kikapcsolódni. Apával én is sokat kiabálok, amit nem érdemel meg, mert nagyon sokat segít. Sajna babóval is türelmetlen vagyok, 9 hós. De őt még jobban sajnálom, ráadásul magammal tolok ki, mert jobban sír, fél tőlem, alig tudom megnyugtatni amikor én is szétrobbanok. Az bosszant fel, amikor nem alussza ki magát, pedig meg se nyikkanok, felkel és egész este sír, nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!