Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki türelmetlennek vallja magát? Miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 16:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen. Ha bohóckodik evésnél, nem hajlandó enni, ki tud borítani. Türelmesebbnek kéne lennem, próbálom gyakorolni, mert lesz ennél rosszabb is.

Ilyenkor kimegyek a szobából pár percre, és valami mást csinálok, pl. egy teát.

2011. dec. 8. 16:34
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem havonta pár napig nincs türelmem. amikor meg kell jönnie. 16 hónapos a kislányom, de igyekszem nem mutatni mi játszódik bennem.
2011. dec. 8. 16:49
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát...amikor pl. lerakom, mert lejárt a mosógép, ki kell teregetnem, ő meg teljes erőből szirénázik, nem érdekli semmi, csak hogy vegyem fel, közben muszáj megcsinálnom, mert bebüdösödik a ruha, ha ott hagyom, és társai.......idegbeteg tudok lenni ilyenkor!!

De csak annyi, hogy majd szétvet az ideg, ennyi...

2011. dec. 8. 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem is főként az etetéseknél nyilvánul ez meg. Általában elég sokáig kitartok, és csak ritkán telik be a pohár. De amikor már harmadszor üti ki a kanalat a kezemből, vagy keni szét a száján, ruháján, mindenhol a pépet...az sok tud lenni. ^^ Ilyenkor kicsit erősebben teszem le a tányért az asztalra, aztán beviszem, majd irány a fürdő, ahol minimálisan kimorgom magam, aztán arcmosás és folyt. köv.
2011. dec. 8. 17:10
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Hű, ezek szerint én vagyok az egyik legborzasztóbb anyuka... Írtó türelmetlen vagyok és sajnos ilyenkor kiabálok a gyerekekkel, sarokba állítom és olykor odacsapok. Egyre gyakrabban szakad el a cérna és nagyon szégyellem magam miatta. Próbálok leszokni, de...
2011. dec. 8. 17:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én eléggé türelmetlen vagyok.

Nálam etetésnél szokott legtöbbször ha 28-szor szólok rá valamiért és nem fogad szót, akkor felemelem a hangom, és van hogy az asztalra csapok. Meg ha nem fogad szót sokszori rászólás után sem, akkor is felemelem a hangom és van hogy büntetés is van. Azért igyekszem gyakorolni a türelmet.

2011. dec. 8. 19:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Legtöbbször abban nyilvánul meg, hogy összeveszek Apával. A gyerekkel nem kiabálok, csak hangosabban szólok rá, neki ennyi is elég, kis mimózalelkű, sokszor vagyok én is türelmetlen, de próbálok fékezni magam. A lányom két éves, de nem könnyű dolog a gyereknevelés, mert annyira jól akarjuk csinálni, és annyira igyekszünk magunkból a legjobbat kihozni,de sajnos van amikor nem sikerül:(
2011. dec. 8. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Amikor kaja közben mostanában azt csinálja, hogy a hajára keni a kaját, akkor ki tud hozni a sodromból, mert ha mondom neki, nem szabad, annál inkább csinálja! Ma pl. reggel lekvár került a hajba, este narancs, és vaj! Ja, meg túró rudi is! A másik a pelenkázás! Nem bírok vele! Forgolódik, feláll, és ugrál, stb! Akármit is csinálhatok! Sokszor rászólok, és a végén erőteljesebben is rá kell szólnom, mert annál inkább is az ellenkezőjét csinálja! Utána persze lelkiismeret furdalásom van, hogy erősebben szóltam rá, de nem tudok mást tenni!
2011. dec. 9. 01:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is nagyon türelmetlennek vallom magam,próbálom magam türtőztetni,de egyre gyakoribb a kiborulás.Sajna már a terhesség 30.hetétől itthon vagyok,most lesz 8 hós a babám.Valószínűleg az állandó itthon léttől van ez nálam.Ilyenkor felemelem a hangom,és néha ha nagyon rosszat csinál rá csapok a kezére.(jelzésértékűen)Plusz még az éjszakai nem alváskor tudok kiborulni.Ez kb.hetente egyszer van.Nagyon rosszul viselem ha nem tudom kipihenni magam,és sajnos a 3 óra alvást nem nekem találták ki.Ilyenkor dünnyögök,mondom a magamét.Aztán pár napig lelkifurdalásom van.Nehéz.

Kedves kérdező!Te is hasonló cipőben jársz?

2011. dec. 9. 10:22
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát igen... Nem voltcéltalan a kérdése kiírása sajnos :(

Eléggé türelmetlen kategória vagyok. Nekem sem elég a kevés alvás. Én terhesség előtt 2 hónapja már itthon voltam sajna :( Ez is biztos rányomja a bélyegét. Nem nagyon van lehetőség lazítani, kikapcsolódni. Apával én is sokat kiabálok, amit nem érdemel meg, mert nagyon sokat segít. Sajna babóval is türelmetlen vagyok, 9 hós. De őt még jobban sajnálom, ráadásul magammal tolok ki, mert jobban sír, fél tőlem, alig tudom megnyugtatni amikor én is szétrobbanok. Az bosszant fel, amikor nem alussza ki magát, pedig meg se nyikkanok, felkel és egész este sír, nyűgös.

2011. dec. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!