Van itt olyan anyuka, aki türelmetlennek vallja magát? Miben nyilvánul meg?
Én is sokszor vagyok türelmetlen, de látom, sokaknál ugyanaz a probléma, mint nálunk, az evés...
3 kanál után feláll, közli, hogy "Elmegyek", és szaladgál a lakásban, enni meg nem eszik. Ez nagyon ki tud borítani.
Mióta megindult nála nagyon a beszéd (2 éves egyébként), azóta zavarja, ha mással beszélgetek, az apjával sem tudok, mert nem engedi. Ilyenkor van, hogy felhúzom magam, és erőteljesebben rászólok.
De vigyáznom kell, volt, hogy rákiabáltam, utána 3 napig nem engedett közel magához, csak az apját, és az nagyon rossz érzés volt:-(
Sajnos énnekem is sokszor van olyan,hogy legszívesebben szétvernék valamit mérgemben!A fiam aki 1,5 éves soha nem bántanám,kiabálni sem szoktam vele max erőteljesebben odaszólok,viszont kin töltöm le a feszkót...hát én is Apán!De ő már edzett és tudja,hogy ilyenkor békén kell hagyni és nem szól vissza!Utánna este mikor a fiúnk már alszik akkor bocsánatot kérek tőle!De ő munkájából adódóan szerencsére sokat van itthon velünk és hát a saját szemével látja hogy nem habos torta a gyereknevelés!
Ja és én is azt vettem észre,hogy menstruáció előtt kb 1 héttel vagyok különösen ingerült ,na ilyenkor szoktam bekapni egy Magne B6-ot doki tanácsára!
utolsó vagyok!
Azt elfelejtettem,hogy nállunk az öltözésben,pelenkázásban nyilvánul meg de az evés is szokott néha érdekes lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!