7hetes babam van. A ferjem sokszor mondja hogy jo anya vagyok, de en ezt nem erzem. Abban nyilvanul meg, hogy-tudom sokat kell-azon veszem eszre magam, hogy pl. a szoptatas alatt tv-t nezek, telefonalok es alig beszelek hozza?
na jó anya lettél
de ez nem azt jelenti h csak és kizárólag a baba van és más nem
pl én netezni szoktam szopi alatt, nézek tv is olvasok is vagy mesélek a többi gyereknek leckét írok a legnagyobbal
szopi alatt amugy sem rám figyel hanem arra h végre hami van :)))
majd utána beszélgetünk vagy ha elalszik akkor alvás után :-)
különben is most is itt alszik az ölemben és már zsibbad a lábam de akkor sem teszem le mert olyan jó h itt piheg :-)
ja és szabad mind a két kezem is :-D
figyelj, Te ember vagy :)
igen, anya lettél de ez nem jelenti azt, hogy napi 24 órában a babádat kell lesned! :)
a babád nem azt érzi meg ha tv-t nézed szopi közben hanem azt ha unatkozol szopi közben, ingerült, feszült vagy! :)
én is néztem szopi közben tv-t, jobban el tudtam engedni magam :) igen, mondhatjuk, hogy rossz anya vagyok de a lényeg, hogy a fiam egészséges lelkű gyerkőc :) ha valami baja van hozzám jön és soha nem mondta, hogy nem szeretne mert mikor a napom felét szoptatással töltöttem, néha bekapcsoltam a tv-t :) sőt, sokszor el is aludtam :)
ne legyen ilyen miatt lelkiismeret furdalásod, nyugodtan kapcsolódj ki néha egy picit, nem ezzel fogsz neki ártani :)))
ettől még igen is csodálatos anyuka lehetsz!
mondjuk abban igazat adok az előttem szólónak h a szopi az csak anyáé és a babáé legalábbis nálunk így van:D
fontos hogy azért mert anyuka lettél ne csak anya legyél!
hiszen ez mellett te vagy a férjed FELESÉG az anyukád LÁNYA a barátnőid BARÁTNŐJE stb.....
másnak teher a főzés én ott kapcsolok ki, az a pár óra a konyhában csak az enyém!
járj el otthonról, kapcsolj ki egy picit és amikor a babáddal vagy akkor tényleg legyél vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!