Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek azzal szokott játszani a gyereke, hogy húzza a haját, és ütögeti a kis fejét?

Figyelt kérdés
Egy éves, és először azt hittem, fáj a feje, vagy valami gond van! De nem sír, nem nyügi, semmi olyan jel, hogy fájna valami neki! Tök vidám, kiegyensúlyozott baba! Csak sokszor azzal szórakozik, (főleg kaja közben, amikor egy helyben kell ülnie, ami neki nagyon nehéz, mert örökmozgó), hogy húzkodja a haját, meg kajás kézzel paskolja a kobakját! Ti ennyi idős körüli babátok is csinál ilyeneket?
2011. dec. 3. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok gyerek csinálja ezt,de nem tudni miért. A szomszéd kicsi még a falba is ütögette,és nevetett hozzá.
2011. dec. 3. 22:21
 2/5 Gyorgyi28 ***** válasza:

Enyém is szokta csinálni. 11 hónapos kiscsaj.

Először én is azt hittem, hogy fáj a füle, vagy a feje, de neki sem. Röhög rajta, ha kérdezem, hogy fáj-e neki. :)

2011. dec. 3. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
9 hónaposom szopi közben húzza a haját.
2011. dec. 3. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinálta,aztán felhasználta hiszti közben is a fej ütögetést,aztán szépen leszokott róla.A barátnőjével viccből szokták ütni a fejüket és jókat nevetnek rajta,pedig ők már 2,5 évesek.Szóval ez csak egy ártalmatlan játék,majd leszokik róla.:-)
2011. dec. 4. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A tesóm kislánya is mindíg a haját birizgálta evés közben, sőt egy időben elalvásnál is, szerintem őt ez nyugtatta.A fej ütögetés szerintem unatkozás miatt van.
2011. dec. 4. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!