Mit csináljak, hogy ne sírjon a 6 hetes kislányom?
Figyelt kérdés
Mindig sír: ha éhes, ha jóllakott, ha álmos... Olvastam, hogy talán nehezen dolgozza fel az őt érő ingereket. Hogy tudom ezt kivédeni? Most kezdődik a babalátogatós időszak is.2012. jan. 1. 18:00
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a pocakja fáj és azért sír?
2/7 anonim válasza:
Nekem is ez a tippem, 2 hónapos fiam van, iszonyú hsfájós, azért sír sokat. Lehet, hogy nálatok is a pocak a gond. Arra meg az idő hoz megoldást.
3/7 anonim válasza:
baba az elsö s nem a vendégek!
lehet hasájos. tedd hordozokendöbe vagy kenguruba vagy pocakjára meggymagpárnát
4/7 anonim válasza:
Mind a két gyerekünket hason fektettük.
Ha görcsöl a pocija, maga alá tudja húzni a kis lábait, erősödik a hátizomzata és ha bukik a váladék nem megy a légutakba. A kisbabák egyébként szoktak sírni tévhit, hogy állandóan alvó, csendben szemlélődő egy baba.
Nem írtad, hogy szopizik, vagy tápos. Ha szopis lehet, hogy többet szeretne a cicin lenni.
5/7 anonim válasza:
Én a mellkasomra fektettem, és úgy aludt sokat. A szívverésemre megnyugodott.
6/7 kíváncsicska válasza:
Ha nagyon feszegeti magát,esetleg cumija is van de azt sem fogadja el a pocija lehet a gond.Kicsit tornáztasd meg, hátha sikerül kakilnia.Ha csak puki megy már az is jó.Elvileg megnyugszik.Nekem az orvos azt mondta adjak neki Infacolt vagy Espumisan cseppet.Nekünk bevált.Nem mondom hogy nem sír, de nem tart olyan hosszú ideig.Kerüld a tiltó listás ételeket,hátha csak olyant ettél ami bántja a pociját és nem alapból hasfájós.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet egy kis hasfájás, adom az espumisan cseppet, és nem igazán látom rajta, hogy görcsölne, de lehet. megpróbálok mindent :)
2012. jan. 2. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!