Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? A kislányom 2...

Mit tegyek? A kislányom 2 hónapos és ahogy 1 percre lemerem tenni üvölt félperc után, tanácstalan vagyok mit csináljak valaki azt mondja kicsit sírjon ,szokja meg nem leszek ott mindig valaki azt mondja nem szabad. Van aki küzködik ilyen problémával?

Figyelt kérdés
De, akkor mikor eszem és végzem el ügyes- bajos teendőimet?van, hogy sír mert nem tudok mit csinálni ,pedig játékokat rakok köré és beszélek is hozzá, de annál jobban addig csinálja amíg nem alszik el,nem szeretném ezt csinálni mindig ,de amikor csak ketten vagyunk itthon nem tudom máshogyan megoldani,nagyon el vagyok keseredve!Esetleg ,aki ilyen problémával küzködik kérem írja le hogyan oldja meg, vagy vészeli át?Előre is köszönöm
2009. máj. 10. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
7 hetes lesz jövő héten a kislányom, igaz ilyen csak néha fordul elő, de leírom olyankor mi van.Először is ha valamibe benne vagyok nem állok ki mert muszáj befejezi, nem csinálja meg senki helyettem.Másodszor bárhol végzek valami munkát odaviszem vagy hordozóban, vagy pihenőszékben és beszélek neki meg énekelek, ezt nagyon szereti.Van mikor már szinte berekedek mert egész délelőtt énekelek.Van cumija az is megnyugtatja egy időre.Ha végképp nem megy felveszem és megnyugszik és utána visszateszem.Mást te sem tudsz nagyon ha nincs segítséged, meg kell szoknia hogy nem tudod mindig felvenni, de ha melletted lehet érezheti hogy nincs egyedül.Én még a miniatűr fürdőbe is bevittem mikor kézzel mostam pedig meg sem lehet mozdulni.Kitartás!
2009. máj. 10. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez szerintem minden ilyen pici babánál előfordul:), mert még nagyon picike. Nyugodtan hagyd addig sírni, míg elvégzed az ügyes-bajos teendőidet, nem lesz baja, ha egy kicsit sír, de ha kész vagy öleld magadhoz, hidd el meg fog nyugodni és hozzá fog szokni, hogy nem vagy mindig mellette!

Én az evést úgy oldottam meg, hogy utazóágyat tettem a konyhába és oda tettem a babát, amíg ettem, főztem végeztem a lenti dolgokat. Ha meg végeztem akkor fent játszottunk az emeleten.

Néha kell hagyni sírni a babánkat, még ha nagyon nehéz is, mert különben később csak még nehezebb lesz!

Kitartást és nagyon boldog babázást kíván egy majdnem egy éves kislány anyukája.

2009. máj. 10. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,hogy nehezebb egy babát leszoktatni valamiről,mint nem rászoktatni,még ha ennek az az ára,hogy pl.hagyod sírni(persze csak ha amúgy nem fáj semmilye és nem éhes stb.)

Én próbálom ehhez tartani magam(az esetek többségében sikerül)és úgy látszik,nagyrészt bejön.Most 6 ónapos a kislányom.

2009. máj. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!