Mit tegyek? A kislányom 2 hónapos és ahogy 1 percre lemerem tenni üvölt félperc után, tanácstalan vagyok mit csináljak valaki azt mondja kicsit sírjon ,szokja meg nem leszek ott mindig valaki azt mondja nem szabad. Van aki küzködik ilyen problémával?
Szia!
Ez szerintem minden ilyen pici babánál előfordul:), mert még nagyon picike. Nyugodtan hagyd addig sírni, míg elvégzed az ügyes-bajos teendőidet, nem lesz baja, ha egy kicsit sír, de ha kész vagy öleld magadhoz, hidd el meg fog nyugodni és hozzá fog szokni, hogy nem vagy mindig mellette!
Én az evést úgy oldottam meg, hogy utazóágyat tettem a konyhába és oda tettem a babát, amíg ettem, főztem végeztem a lenti dolgokat. Ha meg végeztem akkor fent játszottunk az emeleten.
Néha kell hagyni sírni a babánkat, még ha nagyon nehéz is, mert különben később csak még nehezebb lesz!
Kitartást és nagyon boldog babázást kíván egy majdnem egy éves kislány anyukája.
Én úgy gondolom,hogy nehezebb egy babát leszoktatni valamiről,mint nem rászoktatni,még ha ennek az az ára,hogy pl.hagyod sírni(persze csak ha amúgy nem fáj semmilye és nem éhes stb.)
Én próbálom ehhez tartani magam(az esetek többségében sikerül)és úgy látszik,nagyrészt bejön.Most 6 ónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!