Szerintetek mennyiért lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Tavaly télre vettük a kislányomnak,8000Ft-ért.Vastag téli takarónak is lehet használni és átlehet alakítani lábzsáknak is.Tiszta új állapotban van,szép rózsaszín színe van.
2011. dec. 31. 16:48
11/17 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy mennyire vastag úgy gondolom képen nem látszik.Vastag ez is,különben nem használtam volna babakocsiban.
2012. jan. 1. 12:07
12/17 anonim válasza:
Nem velünk kell elhitetned , hogy mennyire vastag. Senki nem fog ilyet venni 4 ezer ft-ért. főleg nem 8-ért.
Én is MAXIMUM 2 ezret adnék érte ... főleg hogy használt.
35.N
13/17 A kérdező kommentje:
Eszem ágába se volt veletek elhitetni hogy menyire vastag.Csak itt az egyik válaszoló szerint nem annyira vastag.Arra írtam hogy a képen nem látszik.Ha a sokszor lepukkant babakocsikat 30.000-ért is eladják akkor talán eltudom adni én is 4000-ért mikor tiszta új állapotban van.Egyébként itt ahol én lakom agyonhasznált bundazsákokat is drágábban árulnak.
2012. jan. 1. 12:52
14/17 anonim válasza:
Csak hát lássuk be, ez messze nem bundazsák,inkább egy sima takaró, amin van 3 patent.
15/17 A kérdező kommentje:
Kösz a "hasznos" válaszokat.
2012. jan. 1. 18:55
16/17 anonim válasza:
Próbáld meg eladni! :-)
Amúgy ezek hasznos válaszok, csak neked nem tetszenek, pedig ez a valóság. Mi vagyunk a vásárló közönség , te pedig az eladó :-)
17/17 anonim válasza:
Miért sértődsz meg Kérdező? Azért mert nekünk ez csak egy pokróc, és még véletlenül sem adnánk érte újonnan 8000forintot? Kérdeztél minket, válaszoltunk! Próbáld meg eladni, de szerintem ne számíts sokra. Én linkeltem a lábzsákot, amit 2000-ér turkáltam. Pokrócokhoz pedig megvettük az anyagot (kb.900Forintba került) és anyósom beszegte. De próbálkozz, hátha találsz Hozzád hasonló tájékozatlan anyukát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!