Mennyiért tudom eladni 1 hetet használt utazóágyunkat?
kb. féláron.
ez ugyanolyan, mint a használtautó, amint elhoztad az üzletből, jelentősen veszít az értékéből.
sajnos nagyon kevésért. A miénk is 13ezer volt, de lehet, megvárom, amíg már játéknak sem tudják használni, mert tényleg nagyon sajnálom elkótyavetyélni. Ráadásul ez pont az a dolog, ami 1-2-szer kell és még tönkretenni sincs idő.
Ha magad adod el, akkor igen, kb. a feléért, ha beadod bizományiba, akkor még kevesebbért.
Az utazóágy nem értékálló.Én eddig teszveszen és vaterán is olyannnal találkoztam, hogy szinte új,meg egyszer használt, mégis 8-10 ezer forint.
Ebből szerintem nem érdemes drágát venni, hiszen úgysem használod sokat.
Én nemrég keresgéltem a bolhapiacon is, de ott is 6-8 ezerért akarták adni.Az eladó megkérdezte, hogy mennyit érne nekem én meg mondtam, hogy 3 ezret.Hát ő annyiért nem adja én meg nem adok többet érte, mert nekem csak arra kell, hogyha kimegyünk a telkünkre akkor abban aludjon a picim, max évi 20x.Többnyire nyáron.
Kaptam egy ajánlatot emelhető ágyra 4 ezerért, de az eladó nem jelentkezett (ismerős), így gondolom keveselli az árat.De nem baj, mert közben kaptunk egy használt kiságyat ingyen.15 éves de a célnak megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!