Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám eladni?

Figyelt kérdés
Vastag takaró,átalakítható lábzsáknak is.Tavaly télre vettük a kislányomnak,tiszta új állapotban van.8000Ft-ért vettük, szép rózsaszín színe van.Bocsi képet nem tudok feltenni.
2011. dec. 30. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ezzel az a baj,hogy drágán vettétek, nem kérhetsz érte reális összeget, mert pár ezer forintért már kapni újat is. Aki meg használt dolgokat venne, az nem ad ki 1-2-3 ezernél többet. Szerintem próbáld meg először 4,000-ért, ha nem viszik 3,000-ért. Mekkora babának való? Mert az sem mindegy meddig használja majd.
2011. dec. 30. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
első vagyok a hirdetésbe írd bele hogy mennyiért vetted, csak hogy tudják miért annyi amennyi.
2011. dec. 30. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Újszülött kórtól akár még 2évesen is bele lehet tenni.Ilyet azért pár ezerért nem hiszem hogy lehet venni,mert takaróként is lehet használni meg összelehet cipzárazni lábzsáknak is.De én is 4000Ft-ra gondoltam.
2011. dec. 30. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen?

2011. dec. 30. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy biztos kell a pénz, de jobban jársz, ha valakinek neki ajándékozod. Így ha eszedbe jut, mindig egy jótettedre emlékszel majd, ha pedig olcsón eladod, akkor meg arra, hogy rosszul jártál. (Ugyanígy voltam egy emeletes gyerekággyal, előbb pénzt akartam érte, utána meg odaadtam ajándékba. Azóta is jól érzem magam, ha eszembe jut). :)
2011. dec. 30. 17:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem nem olyan mint a link,hasonló de vastagabb és a kezeit nem lehet bebújtatni.Elajándékozni...Igazából nincs olyan akinek odatudnám adni.Persze van az ismerőseim között kismama,de vele nem vagyok olyan jóban hogy csak úgy odaadjam neki.Nem feltétlenül azért akarom eladni mert annyira égetően kell a pénz.Persze mindig kell,de vettünk másik bundazsákot a kislányomnak és ha lesz még egy babánk akkor úgyis azt használjuk majd amit most vettünk.Azért akarom eladni hogy ne foglalja a helyet.De ha nem tudom eladni akkor megtartom.
2011. dec. 30. 18:44
 7/12 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] feltennem a képeket.

2011. dec. 30. 21:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi mégse jó.
2011. dec. 30. 21:27
 9/12 A kérdező kommentje:

[link]

Remélem most sikerült.

2011. dec. 30. 21:29
 10/12 A kérdező kommentje:
2011. dec. 30. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!