Mennyiért tudnám eladni babakocsimat?
Figyelt kérdés
Egy Graco Ultima Travel system kocsiról van szó. Babakocsi, hordozó+ lábzsák. 5 hónapja használjuk, semmi hiba nincs rajta. Újonnan 59000 Ft körül van. Ha el akarnám adni mennyit kaphatnék érte?2011. szept. 6. 09:56
2/17 anonim válasza:
Próbáld 35-40,ha csak 5 hónapja használjátok lehet elmegy annyiért is.
3/17 A kérdező kommentje:
5 hónapja használjuk, tényleg semmi hibája sincsen újnak néz ki.
2011. szept. 6. 11:06
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2011. szept. 6. 11:07
5/17 anonim válasza:
5 hónap után hogy lehet, hogy már nem kell? Nekünk is az van, 5 hónapos a kisfiam. Mit veszel helyette?
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
23 ezerért adtam el nyár elején egy ugyanilyen babakocsit, amúgy az új ára 49990 ft
Én több mint 2 évig használtam, nagyon szerettem.
8/17 anonim válasza:
előző
babkocsi, hopordozó,lábzsák, esővédő, napernyő, pelenkázóstáska(monduk azt nem vitték el)
9/17 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre cak nézelődőm és gondolkodom. A problémám az hogy a babám a sport részben fektetve teljesen nem szeret lenni és ha megemelem akkor sem mert nem lát. Eddig a hordozóval csatlakoztatva utazott és látott így jó volt, de mostanában úgy sem tetszik neki kényelmetlen. Valami olyan sport részű lenne jó aminek a tolókarja vagy átfordítható (bár sokan azt mondják az nem jó a kerekek miatt) vagy pedig ami két irányból csatlakoztatható és le tudom benne eléggé dönteni amíg nem tud ülni viszont nem kerül egy vagyonba :) Bajban vagyok vele...:) Ti hogy használjátok utolsó előtti???
2011. szept. 6. 11:38
10/17 A kérdező kommentje:
Bocs kérdésem a 11:18-ashoz szól.
2011. szept. 6. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!