Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám eladni chicco babakocsimat?

Figyelt kérdés

Funkciói:-Kétfunkciós. Kivehető mózeskosárnak, átalakítható sport babakocsinak.Téliesített huzat hozzá+lábzsák.Alján csomagtartó.Állítható fogantyú magasság.4kerekű.Elől két bolygós kerékkel.

Hibája:bal oldali bolygó kereket nem lehet fixálni,de javítható.Ettől függetlenül tökéletesen használható.Csere is érdekelne,de nem babakocsira,hanem járássegítő (játékra) ami még érdekelne,habtapi.

Járássegítő nem gond ha használt,de szép és megkímélt állapotban legyen.Vagy habtapi(szivacs puzzle)azt teljesen ujjat szeretnék 3 csomaggal(32*32-es méretűt)Egyébként én 5 e ft-ra gondoltam.

Ez a babakocsi az:

[link]

[link]

2010. máj. 6. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Tedd fel Vaterára, szerintem reális az ár, amit kérsz érte, lehet, hogy még túl is licitálják egy-két ezerrel.
2010. máj. 6. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is vatera vagy az expressz,nekem is fent volt mindkettön,de az expresszen vitték el elöbb,és csak két napot kellett várnom,ugyh szerencsére gyorsan eltudtam adni!

Remélem neked is gyorsan elmegy!

És az ár szerintem is jó érte!

2010. máj. 6. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez jó. De ne fix árat írj be, mert lehet, hogy bőven rálicitálnak. Ennyiért én nem is nagyon láttam babakocsit a Teszveszen csak elég trét. Persze a nagyon drágákra meg senki rá se néz.
2010. máj. 8. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Teszvesz, Vaera, Bolamarson, Zsibvásár, licit.hu, expressz... Sok lehetőség van. 5ezer reális, annyiért biztos elmegy!
2010. máj. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!