Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért tudnám eladni...

Mennyiért tudnám eladni babakocsimat?

Figyelt kérdés
Egy Graco Ultima Travel system kocsiról van szó. Babakocsi, hordozó+ lábzsák. 5 hónapja használjuk, semmi hiba nincs rajta. Újonnan 59000 Ft körül van. Ha el akarnám adni mennyit kaphatnék érte?
2011. szept. 6. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én a hordozót soha nem raktam bele, most még fekszik. írok majd bővebben, csak el kell mennem
2011. szept. 6. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Én az vagyok, aki 2 évig használta

4-5 hóapsoan félig fekvőben volt, vagy hordozóban

6 hónaposan magától felüt, onnantól csak ült.

Nagyon szerett 2 éves kora után is simán beleült és nézett előre, nem zavart, ha nem látott.

2011. szept. 6. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem sürgős, akkor először rakd fel többért (mondjuk 40-45), mert ugye minden reggel felkel egy balek.. :D

Én a raf-pol twist babakocsimat 40-ért vettem, és kb. hasonló paraméterekkel eladtam 30-ért. Alig volt használva, mert egyszerűen az a kocsi használhatatlan. Elvitték napok alatt! A jófogás.hu-n hirdettem, szerintem jobb, mint a vatera.

2011. szept. 6. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
itt vagyok megint, ígértem, hogy írok. nekünk ezek a problémák nincsenek: még fekve utazik, nem akarom a gerincét terhelni, mert még nem ül magától. az esetek 90%ban elalszik, de ha felébred akkor sem zavarja, hogy nem lát. nekem ami bajom van vele: kinyitva is és összecsukva is nehéz, nagy helyet foglal. viszont jól lehet pakolni alá és göröngyös úton is jól lehet vele menni. én is le szeretném majd cserélni, de csak ha már ül, egy kisebb (városban praktikusabb) esernyőre csukhatóra. kb. akkor amikor a hordozót is cseréljük (9 hónapos kora körül)
2011. szept. 6. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
nekünk ilyen kocsink van és bátran ajánlom! [link]
2011. szept. 6. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem foglal nagy helyet, ráadául aSwift csomagtartójába, vagy a tetőboxba is belefért

Semmiképpen nem adnám el!!!

2011. szept. 7. 08:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ha nem adnád el, akkor a helyemben hogyan oldanád meg a problémámat?
2011. szept. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!