Mennyiért tudnám eladni Kunert VIp 9 hónapos babakocsinkat?
Max 20 000. De inkább 15-18 ezer szerintem,mert újonnan most 34 000 Ft körül van.
Egyébként miért akarod eladni, nem vagy vele megelégedve, nekünk ilyen van én nagyon szeretem és nem akarom lecserélni(bocsi,hogy kiíváncsi vagyok:):)
tényleg lement az ára :( tavaly még 37ezerért vettük.
én is szeretem, nagy csatahajó, bárhová elmegy, de éppen a nagysága miatt alig fér bele a csomagtartónkba. ha betesszük akkor semmi más nem fér el mellé.
szeretem mert védi jól a babát, elég komfortos az árához képest....de akkor inkább megtartjuk és használjuk ameddig tudjuk. van egy sportbabakocsink, de az nyári, nincs lábzsákja, szóval annyira nem fontos a másik, mert akkor majd használjuk ezt.
köszi azért :)
köszi neked is. mi nem tervezünk több babát :(
én is úgy gondolom 20-nál lejjebb nem adom, annál többet ér. sajna mi ebből fedeztük volna a másik kocsi árát. de akkor marad ez télire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!