Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért lehetne eladni...

Mennyiért lehetne eladni szerintetek?

Figyelt kérdés
[link] ilyen babakocsiról lenne szó,vajon mennyiért tegyem fel bárhova is?
2011. júl. 15. 00:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a cipőben járok mint te, szintén a Bippa Kft.-től vettem egy babakocsiszettet, de hogy őszinte legyek, nekünk a kocsiban kevés helyünk van, így ez nem volt mégsem megfelelő, és nem is voltam vele megelégedve... Vettünk azóta már másikat, de ezt nem tudom elsózni, még áron alul sem... Egyébként nálam ilyenről van szó: [link] csak a színe piros, szürke... én 45.000 árulom, jóval áron alul, de senkinek nem kell, úgyhogy muszáj lejjebb mennem árban... Én a tiedre, ha a szívemre teszem a kezem 10.000 Ft-ot mondanék kezdésnek, aztán meglátod mennyi a jelentkező, és csökkented az árat, ha nem hívnak rá! Amúgy azt is kéne tudni az ár meghatározásához, hogy milyen az állapota, új-e, vagy használt, és ilyesmik!

2011. júl. 15. 00:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Mivel a te babakocsid újonnan se drága,így szerintem 10.000 forintért elmenne.

Az első írónak: Nem csodálom,hogy a mózeskosaras babakocsit nem tudod eladni,hiszen ez a legelső pénzkidobás amit egy anyuka megvehet.Annak a babakocsinak semmi haszna nincs..Egy jó tanács: Ha valaki adna érte pénzt,gyorsan fogadd el ha meg akarsz szabadulni tőle.(bár 45.000 forintot sosem fogsz érte kapni..)

2011. júl. 15. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
off: második, miért fölösleges a mózeses kocsi? Még nincs tapasztalatom, de én is hasonló szettet néztem ki decemberben születendő babámnak (42 ezerért, az új ára 100körül van)
2011. júl. 15. 07:23
 4/14 anonim ***** válasza:

A második válaszoló rettenet butaságráról tett bizonyságot...

Egy kisbabának bizony nagyon fontos a mózes, mert még a leglentebb dönthető háttámla sem teljesen vizszintes...

2011. júl. 15. 07:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is offolok, elnézést, de igaza van annak, aki szerint fontos és jó szolgálatot tesz a mózes. Nekünk Bébé Confort babakocsink van, hasonlóan sok az egyben, ahogy nő a baba, úgy tudod cserélgetni (mózes / hordozó / sportülés). Nekem még 8 hónaposan is mózesben aludt, ha kint voltunk, szóval jó sokáig használtuk! Lehet, hogy egy csak mózeskosaras babakocsit nem tudsz annyi ideig használni, amennyibe kerül, de mózesre mindenképpen szükség van szerintem az első hónapokban.

A kérdezőnek, ha 18.500 Ft a babakocsi újonnan, akkor én is 10.000 Ft-ot mondanék kiinduló árnak, hogy megérje valakinek megvenni. Sajnos amint elhozol a boltból valamit, máris nem ér annyit, mint amennyiért te vetted. :-(

2011. júl. 15. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet adtam el 23E forintért (babakocsi, hordozó, lábzsák, esővédő, napernyő, pelenkázóstáska)

eegy 18E fto-os babakocsiért nem adnék 6-7 ezer forintnál többet

2011. júl. 15. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

előző

2 gyerekem van és TÉNYLG FÖLÖSLEGES A MÓZES, használod pár hónapig aztán annyi

nekem sima dönthetó babkocsim volt mind a kettőnél, 4 hónapos korukban már üvöltöttek és meg kellet emelni egy kicsit, a kisebbik meg 6 hónaposan felült, de nagy sem csak feküdt már akkor

egy vízszintesig dönthető babakocsi ugyanúgy megteszi lábzsákkal, sokkal praktikusabb aTS-es babkocsi, hordozót sem kell külön venni

2011. júl. 15. 08:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is 10.000 ft a reális ár, ha nagyon jó állapotban van.

A mózesről annyit, hogy szerintem is hasznos és fontos. Mi összesen 14 hónapig babakocsiztunk, ebből 6 hónapig mózesben, ami arányaiban egyáltalán nem kevés.

2011. júl. 15. 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi meg 2 év 4 hónapig és nem volt mózeskosarunk.
2011. júl. 15. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:

10e Ft reális, remélem sikerül eladnod!

Mózes témához, mi 7 hónapig használtuk a mózest, szerettük nagyon! :-)

2011. júl. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!