Mennyiért lehetne eladni szerintetek?
második vagyok..
Nem írtam rettenetes butaságot(hülyeséget) de ha mégis így gondolja az egyik író akkor tartsa tiszteletben a véleményemet ahogy én is tiszteletben tartom.
De megválaszolom miért felesleges a mózeskosár.
2 gyermekek van tudom.
Az első gyermekemnél olyan babakocsija volt ami több funkciós.Vagyis amikor csecsemő teljesen elfektetve hordhatja az ember a babkocsiban,és ahogy nő a bab,ahogy mozog a baba a kocsit is az ő igényeinek megfelelően lehet állítani.2-3 évesen amikor már izegnek-mozognak ülős babakocsivá is lehet alakítani amiben beleül,és ha akar aludhat is.Olyan mint a kérdező babakocsija. Az jó,mert akár 4-5 éves koráig is használható ha a gyermek igényli.
A második gyermekemnél mózeskosaras babakocsit kaptam ajándékba.Nagyon kényelmes volt haza hozni a kórházból.De ennyi.A mózeskosár mérete olyan mintha szűk lenne a babának,és bárcsecsemőként csal alszik,de azért mozognak ők is.Ahogy nagyobb lesz úgy lesz egyre használhatatlan a mózeskosár.Voltaképpen csak 1 dologra jó.Az ember elmondhatja,hogy van egy drága mózeskosara.Később amikor a pici már nagyobbacska ha em akarja állandóan kenguruban hordani az anyuka bizony vennie kell egy újabb babakocsit..Dupla pénzkidobás.
Tudod az első gyermekemet egyszerű,szép pólyában hoztam haza.Míg a másodikat mózeskosárban..
Én a mózeskosarat elajándékoztam,mert el mondtam a kismamának,hogy sokáig nem fogja élvezni az előnyeit..
Nagyon sok olyan baba dolog van ami annyira felesleges megvenni..Ez az egyik: mózeskosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!