Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért lehetne eladni...

Mennyiért lehetne eladni szerintetek?

Figyelt kérdés
[link] ilyen babakocsiról lenne szó,vajon mennyiért tegyem fel bárhova is?
2011. júl. 15. 00:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

második vagyok..

Nem írtam rettenetes butaságot(hülyeséget) de ha mégis így gondolja az egyik író akkor tartsa tiszteletben a véleményemet ahogy én is tiszteletben tartom.

De megválaszolom miért felesleges a mózeskosár.

2 gyermekek van tudom.

Az első gyermekemnél olyan babakocsija volt ami több funkciós.Vagyis amikor csecsemő teljesen elfektetve hordhatja az ember a babkocsiban,és ahogy nő a bab,ahogy mozog a baba a kocsit is az ő igényeinek megfelelően lehet állítani.2-3 évesen amikor már izegnek-mozognak ülős babakocsivá is lehet alakítani amiben beleül,és ha akar aludhat is.Olyan mint a kérdező babakocsija. Az jó,mert akár 4-5 éves koráig is használható ha a gyermek igényli.

A második gyermekemnél mózeskosaras babakocsit kaptam ajándékba.Nagyon kényelmes volt haza hozni a kórházból.De ennyi.A mózeskosár mérete olyan mintha szűk lenne a babának,és bárcsecsemőként csal alszik,de azért mozognak ők is.Ahogy nagyobb lesz úgy lesz egyre használhatatlan a mózeskosár.Voltaképpen csak 1 dologra jó.Az ember elmondhatja,hogy van egy drága mózeskosara.Később amikor a pici már nagyobbacska ha em akarja állandóan kenguruban hordani az anyuka bizony vennie kell egy újabb babakocsit..Dupla pénzkidobás.

Tudod az első gyermekemet egyszerű,szép pólyában hoztam haza.Míg a másodikat mózeskosárban..

Én a mózeskosarat elajándékoztam,mert el mondtam a kismamának,hogy sokáig nem fogja élvezni az előnyeit..

Nagyon sok olyan baba dolog van ami annyira felesleges megvenni..Ez az egyik: mózeskosár.

2011. júl. 15. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
De a kérdezőnek nem mózeskosaras a babakocsija, az első válaszoló meg ha jól láttam egy több funkciós babakocsit akar eladni, nem egy sima mózeskosarasat.
2011. júl. 15. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon elbeszéltek egymás mellett szerintem. Nem külön mózesről írtak, hanem ami eleve egy szettben van. Multifunkciós. Tehát nem külön veszi meg és utána vehet egy másik babakocsit. Ezekhez van külön a vázra helyezhető mózes, sportrész és hordozó. Egyébként az is nagyon egyénfüggő, hogy kinek melyik éri meg, válik be. Ez attól is függ, hogy ki mivel közlekedik (autó, tömegközlekedés stb..) Na meg egyáltalán mennyit használja a babakocsit, mert van olyan is, aki csak a pár száz méterre lévő játszótérre jár le és egyáltalán nem haználja ki. Tehát felesleges ezen vitázni, mert ez is olyan dolog, hogy van aki szereti, van aki nem. Különbözőek vagyunk emberek, de ez nem is baj. :)
2011. júl. 16. 07:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdezőnek :) Szerintem is megpróbálhatod 10ezerért eladni, aztán ha nem viszik el lejjebb mész. Persze attól is függ, hogy mennyi idős a babakocsi és milyen állapotban van.
2011. júl. 16. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!