Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hordhatom a babát...

Szerintetek hordhatom a babát tavasztól mezítláb a játszótérre?

Figyelt kérdés
A játszótér kb 10 perc sétára van tőlünk, én pedig szeretek mezítláb járkálni, és arra gondoltam, hogy amikor a lányomat leviszem a játszótérre, akkor mezítláb mennék. Erre a férjem leosztott, hogy persze, akkor majd a baba is mindenhol úgy akar menni és azt nem lehet meg különben is mit gondol majd rólam a többi szülő? Ti vittétek már így a babátokat?

2011. dec. 27. 21:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

hát én biztos nem mászkálnék ott mezitláb,ahova előzőleg köptek,kutyát szarattak,pisiltettek,hánytak stb.

mi zárt játszótérre járunk,ahol homok van,ott én és a fiam is mezitláb van

2011. dec. 28. 08:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én furán néznék az biztos....főleg városban.... és igen,ha most még nem is de 2-3 éves dackorszakos gyerekkel elég nehezen fogod megértetni a "neked miért kell cipőt venned" kérdést.
2011. dec. 28. 09:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek mezítláb járkálni, ha nem lenne tele minden üvegcseréppel, akkor szívesen mennék az utcán is. Sajnos a fiam pont a játszótéren lépett bele egy üvegszilánkba mezítláb. De ha felétek nincs ilyen gond, akkor menj nyugodtan.
2011. dec. 28. 10:06
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Amíg otthon laktam falun, én is mindig mezítláb voltam. Úgy mentem át a szomszédba, stb. (boltba azért nem). Nálunk ez elfogadott volt. Most már városban lakunk, ki tudja mi van az úton, meg a játszótér is messze van, szóval maximum a saját udvarunkban fogok így szaladgálni. A lányomra sem adok majd cipőt, mert pont a jóidőben fog megtanulni járni.
2011. dec. 28. 10:07
 25/32 anonim ***** válasza:
48%
a férjednek mi köze hogy te hogy jársz? ti ezt tényleg megbeszéltétek? én sokat járok mezitláb, volt h októberben úgy gyalogoltam haza szinházból:)) a kislányom még csak 17 hónapos, nem tudom mennyire fog majd utánozni ha nagy lesz. de én nem adok annyira mások véleményére, az hogy hogyan öltözöl és mit húzol a lábadra, magánügy.
2011. dec. 30. 12:25
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is kicsit furán néznék:) Az utcán tutira nem venném le, mivel itt, a nagyváros televan kutyagumival és hasonlóakkal. Otthon, kis településen -de akkor is csak az udvaron-leveszem. A játszótéren néha itt is levettem a papucsot, de nem az érzés miatt, hanem mert a papucsot nem akartam összepiszkolni. Amúgy a gyerek sokszor utánozza a felnőttet. Azt pedig, hogy ő a városban mezítlábazzon, tutira nem engedném, a sok mocsok miatt.
2011. dec. 30. 12:28
 27/32 A kérdező kommentje:
mezítláb mentél haza a színházból? Hogy-hogy? A babával voltál? Milyen környéken? Várom a további tapasztalatokat!
2011. dec. 30. 12:30
 28/32 anonim ***** válasza:
akkor még nem volt babám. erdélyi vagyok, Kolozsvárott történt. többször is jártam mezitláb a városban. babával esetleg üzletig mentem el.
2011. dec. 30. 12:33
 29/32 A kérdező kommentje:
Még egy rokonlélek :) bár én csak itt kint a környékünkön vállalom be, a központban még nem :)
2011. dec. 30. 12:38
 30/32 TKI Ibolya ***** válasza:
100%

Nem szólnálak le ha mezítláb jönnél a játszóra de nem értem miért zavar a cipő annyira.Otthon és is így vagyok de az utcára eszembe sem jut mezítláb kimenni és igen a gyerek lehet hogy leutánoz mert,a személyes példamutatásról már biztosan hallottál.És ha te mehetsz úgy akkor ő miért nem ?Az én gyerekeim biztosan nem értenék ezt meg.A játszótéren ők is leveszik a szandit nyáron.

A férjednek szerintem köze van ahhoz hogy mit csinálsz,mert egy pár vagytok és neki is tartania kell a hátát érted ha az utcán esetleg ismerősök megszólnak.

Ha meg nem érdekel hogy ki mit mond akkor kár ezen rágódnod tégy belátásod szerint.

Kérlek magyarázd el nekem miért jó mezítláb menni az utcán ott ahova a kutya oda pisil,más oda köp,eltapossa a cigit stb ?

2011. dec. 30. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!