Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 év körüli babátokat most...

1-2 év körüli babátokat most is viszitek játszótérre?

Figyelt kérdés
18 hónapos a kisfiam, amíg jó idő volt mindennap mentünk 2x játszótérre, de mióta rossz az idő csak ebéd előtt megyek vele, szinte mindig üres a játszótér, ilyenkor már nem járnak? Látom rajta, hogy hiányolja a gyerekeket, mert ha meglát egy babát egyből megy hozzá, hol tudok ilyenkor gyerekekkel találkozni?
2011. nov. 23. 14:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem 2,5 éves a fiam, mi is így jártunk párszor. Délelőtt levittem, de alig volt kint valaki, ő is hiányolta a gyerekeket. Ma elvittem játszóházba, ott legalább volt társasága.

Egyébként nem jellemző, hogy viszem, drága hely, tavaly ilyenkor voltunk először, szóval abszolút ritkán megyünk. A héten azért még viszem a játszóra is, ha van kint valaki, ha nincs.

2011. nov. 23. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezt én is furcsálom, hogy mióta hidegebb van nincs senki a játszótéren. Mondjuk szerintem az ovi meg iskola kezdéssel van összefüggésben. Nálunk sincs soha senki, olyan uncsi, 2,5 éves fiammal szoktam menni, mondjuk nem minden nap, mert van egy 6hetes babám is.
2011. nov. 23. 14:29
 3/13 anonim ***** válasza:
14 hónapos a lányom, mostanában nem vittem.Egyrészt meg volt fázva, most jön kifelé belőle, másrészt ahhoz már hideg van, hogy beleültessem a hintába, a többi dologhoz meg még kicsi.Van itthon rugós hintája, a napokban ebben hintázott.Nem a hideggel van bajom, hanem ezzel a szutyok, szitáló köddel, ami kezd feloszlani hála az égnek.
2011. nov. 23. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
És mit csinál a gyerkőc a játszón? Én azért nem viszem őket, mert mondjuk hintázni vagy csúszdázni nem hagynám, hátha felfáznak. Homokozni sem lehet. Akkor mit tud csinálni a pici főleg ha társaság sincs?
2011. nov. 23. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:

26 hónapos a fiam, mi már szeptember óta nem járunk a játszótérre. Sosincs senki, meg mi nyáron is mindig du. mentünk játszóra, mert de. ügyeket intéztünk, bevásároltunk, megfőztem...

Most, mire felkel a déli alvásból, már sötétedik. Egyébként meg ő nincs oda a játszótérért, max. csúszdázik 10 percet, hintázik 5öt és már jöhetünk is el.

2011. nov. 23. 14:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Én viszek neki mindig motort, igaz felülni nem ül rá, de húzza magával, mit csinál, hát futkározik, rugdossa a leveleket, keresgél bogarakat, ez a legújabb mániája, csak már nem nagyon vannak. Játszóházba akarom majd vinni, csak ami közel van azt most újítják fel, de nem túl nagy a játszóház, így van amikor telt házas. Sajnálom, hogy ilyen kevesen vannak, mert csak egy babás barátnőm van, de Ő messze lakik.
2011. nov. 23. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálunk alapjáraton sincs senki a játszótéren, ez egy kertesházas övezet. De mi azért rendületlenül megyünk 15 hónapos lányommal. Ma viszont találkoztunk ott egy kisfiúval és a nagymamájával, és kiderült, hogy az a baba is ugyanazon a napon született mint a lányom. :-))

Az én babám egyébként még nem igényli annyira a gyerektársaságot, viszont minden kutyának, macskának nagyon örül.

2011. nov. 23. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:

4. válaszolónak

Az én lányom most tanult meg járni, szóval keresztbe-kasul bejárjuk a parkot, ami a játszótérhez tartozik, gyűjtjük a gesztenyét, kavicsot, falevelet. De le szoktam csúszdáztatni, vagy felültetem a libikókára és emelgetem kicsit. Mi ezeket tudjuk csinálni. Babahinta sajnos nincs, itthon viszont tudunk sokat hintázni a lakásban. :-)

7. válaszoló

2011. nov. 23. 15:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnos itt is üres... Pedig szerintem levegőzni azért ilyenkor sem ártana. Hintázni pedig lehet. :) A kisfiamon overáll volt és alátettem egy pokrócot a bébihintába. :)
2011. nov. 23. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
5. vagyok, azt azért én is hozzátenném, hogy egy kisvárosban lakunk, ahol csak kertes házak vannak, úgyhogy szerintem mindenki kiviszi a gyerekét, csak nem hiszem, hogy a játszótérre. Mi is sokat vagyunk kint, az én fiam is szereti a faleveleket rugdosni, meg kavicsokat, termést gyűjteni, de azt az utcában is és az udvaron is meg tudja tenni, vagy ha megyünk nagymamámhoz ( fél órára lakik tőlünk, 2-3 naponta meglátogatjuk), akkor útközben nézelődik, akkor gyűjtöttünk gesztenyét is...
2011. nov. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!