Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 év körüli babátokat most...

1-2 év körüli babátokat most is viszitek játszótérre?

Figyelt kérdés
18 hónapos a kisfiam, amíg jó idő volt mindennap mentünk 2x játszótérre, de mióta rossz az idő csak ebéd előtt megyek vele, szinte mindig üres a játszótér, ilyenkor már nem járnak? Látom rajta, hogy hiányolja a gyerekeket, mert ha meglát egy babát egyből megy hozzá, hol tudok ilyenkor gyerekekkel találkozni?
2011. nov. 23. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19 hós a kislányom. Ő előbb fel tuott mászni a csuszdára, mint, hogy járt volna. 10 hós kra óta járunk a játszótérre. A házunkkal szemben van. Ha kilépünk, már menne is "oda-oda". Én 3 hetes kora óta min. 2xfél órát sétáltatom kint, akármilyen idő van is. Beöltöztetem az időjárásnak megfelelően, aztán megyünk. Mi is hiányoljuk a "társaságot". Ritkán találkozunk más gyekekkel. Délután, már sötét van amikor lemegyünk, de hagyom hintázni is, csúszdázni is, és amit szeretne. Pár perc alatt nem fázik meg. Egy ilyen kisgyerek nem akarna órákig egymaga játszani.:)
2011. nov. 23. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok

Én is kimegyek a kisfiaimmal (2 és 4 évesek) majdnem miden nap, de játszóra nem viszem be őket. Sétálunk, a nagyobb motorozik. Nekik bőven elég annyi míg elmegyünk a boltba és haza, ez kb 45 perc séta + a bevásárlás ideje. A kisebb már odafelé bekéretőzik a babakocsiba, a nagyobb pedig mondja hogy menjünk haza, mert elfáradt vagy hideg van.

2011. nov. 23. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi majdnem mindennap megyünk játszóra a 18 hósómmal, de nem mindig akar kiszállni a babakocsiból. Imádja a jó meleget a zsákban nézelődik sokszor elég ennyi. Meg a sok ruha bakancs nem olyan kényelmes így a játék. Nálunk is kihalt a játszó, meg hát senki se marad sokáig, elég egy félóra és indulás haza.
2011. nov. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!