Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hordhatom a babát...

Szerintetek hordhatom a babát tavasztól mezítláb a játszótérre?

Figyelt kérdés
A játszótér kb 10 perc sétára van tőlünk, én pedig szeretek mezítláb járkálni, és arra gondoltam, hogy amikor a lányomat leviszem a játszótérre, akkor mezítláb mennék. Erre a férjem leosztott, hogy persze, akkor majd a baba is mindenhol úgy akar menni és azt nem lehet meg különben is mit gondol majd rólam a többi szülő? Ti vittétek már így a babátokat?

2011. dec. 27. 21:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Valaki közületek szokta a babáját mezítláb sétálni/játszótérre vinni?
2011. dec. 27. 21:57
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Kösd fel a cipőd a babakocsira, hogy lássák. Így tudják hogy nem nem tellik cipőre, csak mezitláb akarsz lenni. Már ha ilyen gondolata van a férjednek, vagyis ezt érti az alatt, hogy mit szól a többi anyuka. Amúgy meg kit érdekel.

Kisgyereknek meg csak egészséges a mezitlábazás, bár azzal megvárnám a nyarat, de nem baj ha ebben utánoz.

2011. dec. 27. 22:01
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

ó ne foglalkozz senkivel! :)

Csak vigyázz, hogy ne lépj valami szilánkba vagy tudomisénmibe :))

2011. dec. 27. 22:14
 14/32 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint csak én szoktam mezítláb szaladgálni:) ?
2011. dec. 27. 22:14
 15/32 A kérdező kommentje:
Ne csináljátok már, hogy senki nem csinál ilyeneket, ilyenkor tökre különcnek érzem magam :( :)
2011. dec. 27. 22:23
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem szívesen sétálnék át egy forgalmas autóúton meg egy szutykos lakótelepen mezítláb :D egyébként se vagyok az a mezítlábas típus, a mi játszóterünk kavicsos, már attól is kivagyok, hogy belemegy a papucsomba :)

de ha te így érzed jól magad akkor menj így, ebben semmi ciki vagy szégylnivaló nincs :)

2011. dec. 27. 22:27
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

szia

én nem ilyen megfontolásból nem járnék mezítláb. Engem például sokkal jobban aggaszt, h mi az amibe belelépek az utcán, és mit szedek össze. Mert például a porrá száradt kutyasz@r is ott van, és sok minden más. Ha a játszótér bekerített, és nem járkálnak be állatok, minden további nélkül mezítlábaznék, és teszem is már 4 éve.

2011. dec. 27. 22:30
 18/32 A kérdező kommentje:

régebben még a baba előtt gyakran mászkáltam mezítláb (kertben, átszaladni a szomszédba, sőt amikor nagyon törte a cipő a lábamat még a buszmegállótól is úgy jöttem), úgyhogy a mezítlábazás veszélyeivel azt hiszem tisztában vagyok :) emiatt ne féltsetek, szerintem isteni érzés :)

Viszont örülök, hogy találtam egy másik mezítláb játszóterezős anyukát :) annyi kérdésem lenne, hogy amikor harisnya van rajtad, azt hogy szoktad megoldani? (jó tudom, az ember ne harisnyában vigye le a gyerekét a játszótérre, de még ősz elején jártam úgy, hogy mentünk haza én munkahelyről, a kicsit a bölcsiből és útközben néztünk be a játszótérre, rajtam meg munkahelyi ruha volt (harisnya, magassarkú) és hát a homokban nagyon rossz volt így, de nem akartam levenni, hogy a harisnyám homokos legyen)

2011. dec. 27. 22:38
 19/32 A kérdező kommentje:
Még valaki valamilyen tapasztalattal:)?
2011. dec. 27. 23:02
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bocs, nem olvastam végig a válaszokat.

Nálunk is közel van a játszótér (Bp lakótelep, sok gyerek, sok anyuka), mindenki szandálban, papucsban, stb jön a játszótérre, de a játszótéren mindenki mezítláb van. Szóval a játszótér kapuja tele van cipővel :) ott vannak szépen sorban :)

Én nem mennék mezítláb az utcán, a gyerekemnek pláne nem engedném, hiszen tele lehet üvegszilánkkal, kakival, olajjal, stb. Viszont a játszótéren minden gond nélkül mezítláb :) Saját érdeketekben húzzatok cipőt az utcán.

Ja igen, még annyi, hogy nagyon forró a beton/föld, ha tök pucér láb mászkálsz, nem lehet túl kényelmes a babának se/neked se. Az én lányom szeret cipő nélkül lenni, de finnyás, zavarja, ha bármi a lábához ér közvetlenül, így mindig zoknit húzok rá :)

És a homokozó is nagyon forró nyáron, néha tényleg jobb zokniban.

2011. dec. 28. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!