Szerintetek hordhatom a babát tavasztól mezítláb a játszótérre?
Egészen nyugodtan.Itt nálunk(külföld),bármilyen meglepő,de kint a karácsonyi vásárban is láttunk egy két kismanót a babakocsiban aki mezitláb volt.Pedig 7-8 fok van odakint.
Max.nem lesz olyan könnyen megfázós.Az itteni gyerekek és felnőttek ritka egészséges népek,talán ezért mert télen is néha mezitláb vitték ki őket?Hmmm...kitudja!
A tavaszt értsd úgy, hogy amikor jó idő van úgy rohangálni. De leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy a férjem érvei mennyire jogosak:
Szerintetek, attól, hogy én mezítláb megyek, majd a baba is mindig mindenhova mezítláb akar majd jönni? Illetve, hogy a többi szülő nagyon zakkantnak fog nézni?
Elnézést,valóban félreolvastam. :)
Nem biztos,hogy ő is mezitláb akarna lenni.Ha mégis akkor ahogy írták,talán várd meg a nyarat és akkor kiderül.
Nem hinném, hogy ő is úgy akar majd menni. Persze a gyerekek kíváncsiak és szeretik a határaikat 'feszegetni'.
Te tudod, hogy a gyermeked mennyire fogós ilyen dolgokra, mennyire utánozza a ti viselkedéseteket.
Abban igaza lehet a párodnak, hogy más anyukák esetleg megszólnak vagy a hátad mögött mondják a dolgokat. Ez pedig, ha téged nem zavar, akkor menjél mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!