Miért baj, ha lepontoznak?
Vannak olyan kérdések, amik szinte kiprovokálják egymás lepontozását, jellemzően ilyenek a mikortól adjak tehéntejet, hagyjam-e sírni, vegyem-e magunk közé, és társai. Aki válaszol az ilyesmire, az annak tudatában tegye, hogy nem fog tudni olyat írni, ami mindenkinek tetszene.
Viszont vannak olyan kérdések is, amikre tényleg segítő szándékkal lehet válaszolni, és sokszor azokat is lepontozzák, ami tényleg rosszul tud esni. Ilyen pl. az egyik előttem válaszoló porszívós példája, de velem is előfordult már hasonló. Tudom, nem a kérdező pontoz ilyenkor, de akkor is rossz érzés, hogy jóindulatúan segíteni próbálok, erre ez a "köszönet". Elhiszem, hogy sokakat nem érdekel, de engem spec. igen.
Engem leginkább akkor zavar, amikor tök értelmetlenül pontoz valaki - csak szórakozásból.(?)
Pl. van egy kérdés, amire csak simán választ vár a kérdező, nem pedig véleményt... A válasz nem lehet sem rossz, sem jó. És ilyenkor lepontoz valaki. Ennek mi értelme???
én ha nem tartom jogosnak a lepontozást, visszapontozom, akkor is ha csak elolvasom de nincs hozzászólni-valóm.
De szerintem igenis megnézi mindenki h aki válaszolt 46%-os vagy 82%. Valamiért csak lehúzták...vagy mindig rosszkor van rossz helyen:-DDD
Aki megint végigpontozta a hozzászólásokat (természetesen negatív irányba), annak kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb boldogsága az életben!
Ennyire barom legyen valaki...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!