Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha lepontoznak?

Miért baj, ha lepontoznak?

Figyelt kérdés
Azért itt kérdezem, mert itt sokszor írják, egy egy válasznál, hogy "na akkor lepontozhattok". Mit számít,hogy kinek hány pontja van?
2011. dec. 19. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Vannak olyan kérdések, amik szinte kiprovokálják egymás lepontozását, jellemzően ilyenek a mikortól adjak tehéntejet, hagyjam-e sírni, vegyem-e magunk közé, és társai. Aki válaszol az ilyesmire, az annak tudatában tegye, hogy nem fog tudni olyat írni, ami mindenkinek tetszene.

Viszont vannak olyan kérdések is, amikre tényleg segítő szándékkal lehet válaszolni, és sokszor azokat is lepontozzák, ami tényleg rosszul tud esni. Ilyen pl. az egyik előttem válaszoló porszívós példája, de velem is előfordult már hasonló. Tudom, nem a kérdező pontoz ilyenkor, de akkor is rossz érzés, hogy jóindulatúan segíteni próbálok, erre ez a "köszönet". Elhiszem, hogy sokakat nem érdekel, de engem spec. igen.

2011. dec. 19. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Engem leginkább akkor zavar, amikor tök értelmetlenül pontoz valaki - csak szórakozásból.(?)

Pl. van egy kérdés, amire csak simán választ vár a kérdező, nem pedig véleményt... A válasz nem lehet sem rossz, sem jó. És ilyenkor lepontoz valaki. Ennek mi értelme???

2011. dec. 19. 23:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kezecske! :-D
2011. dec. 20. 08:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Én azt utálom amikor hasznos választ írok, csak valakinek nem tetszik és lepontoz. Mások meg látják, hogy le van pontozva a válasz, így még tovább húzzák lefelé...
2011. dec. 20. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

én ha nem tartom jogosnak a lepontozást, visszapontozom, akkor is ha csak elolvasom de nincs hozzászólni-valóm.

De szerintem igenis megnézi mindenki h aki válaszolt 46%-os vagy 82%. Valamiért csak lehúzták...vagy mindig rosszkor van rossz helyen:-DDD

2011. dec. 20. 09:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, árulja már el valaki, hogy ezen pl. mi volt lepontozni való????
2011. dec. 20. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is nyomtam mindenkinek egy zöld kezet, mert ez a kérdés sem tetszik valakinek...
2011. dec. 20. 11:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, engem egyáltalán nem érdekel ez a pontozósdi, én nem azért jövök fel a GYIK-re, hogy %-okat nézegessek, hanem hogy választ kapjak 1-1 kérdésemre. Annak a stílusából, hangvételéből %-ok nélkül is le lehet szűrni, hogy ki mennyire normálisan, vagy akár bunkón válaszol. Ebből az össze-vissza pontozgatásból meg aztán végképp nem lehet semmilyen következtetést sem levonni, ezért sincs szerintem értelme.
2011. dec. 20. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem foglalkozok ezzel egyáltalán, nem is pontozok senkit, nem azért járok ide. Csak azt veszem észre néha hogy megint 1 százalékot estem, pedig mindenkinek csak segiteni akarok.
2011. dec. 20. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Aki megint végigpontozta a hozzászólásokat (természetesen negatív irányba), annak kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb boldogsága az életben!

Ennyire barom legyen valaki...?

2011. dec. 20. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!