Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érezheti a gyerekem, ha...

Érezheti a gyerekem, ha mensizek? Lsd. Lent.

Figyelt kérdés
Kisfiam kisbabaként érezte, mikor mensizek, olyankor nyűgösebb volt pár napig. Sokat olvastam erről, hogy anyatejjel átmegy a babába és hogy más íze van a tejnek stb.. de most már 2 éves a fiam, nem szopizik és ugyanúgy nyűgösködik ezeken a napokon. Egyébként kiegyensúlyozott gyerek, csak ilyenkor nem értem mi zajlik benne. Olyan hisztiket csap apróságokért..jajajj. Van még így valaki rajtunk kívül? De légyszi ne azt írjátok, hogy biztos érzi rajtam..mert még a férjem se veszi észre, csak, ha már a gyerek pár napja nyűgi :-)
2011. dec. 18. 05:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én fiam is észreveszi. Igaz még szopik. De volt hogy odamutatott, és akkor indult meg a vér. Teljesen elképedtem.

Amúgy ilyenkor én is türelmetlen vagyok, ami szerintem átragad. Na meg izzadósabb leszek, még a bőrszag is megváltozik. Szerintem egy érzékenyebb gyerek érezheti a hormonváltozásokat.

2011. dec. 18. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
A kisfiam ilyenkor olyan, mintha nem is ő lenne. Egész nap megy, nem játszik, csak rombol, kiönti a dobozait, rosszalkodik. Ha szólok hozzá meg sem hallja. Sőt rám sem néz, van, hogy leültetem magam elé, hogy megmagyarázzam mit miért nem szabad. Rám se néz, otthagy..vagy nevetve elszalad..máskor érdeklődő kiváncsi és lehet vele játszani, kirakózni, építeni, rajzolni stb..annyira nehéz vele! Jah.és nem alszik ebéd után.. :-(
2011. dec. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!