Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A lakásban inkább vastag...

A lakásban inkább vastag zokniban vagy ennél azért keményebb talpú mamuszban járjon 15 hónapos gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az a jó, ha tartja a lábát a lakásban is a "cipő", vagy ha minél természetesebben, kvázi mezítláb jár, csak mivel ugye tél van, azért egy vastag, csúszásgátlós zoknit húzok rá??
2011. nov. 17. 12:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
vastag zokni
2011. nov. 17. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:

én vastag zoknit, avgy 2 zoknit adok rá.

még szakemberek közt is megoszlik a vélemény, nekem ez a szimpatikus.

2011. nov. 17. 12:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha mezítláb jár, ilyen szempontból ezen az oldalon állok. De ha hideg a padló a zoknihoz, akkor adnék rá mamuszt. De ha pl van padlószőnyegetek, akkor nem kell
2011. nov. 17. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam mindkettőt, épp azért, mert tényleg nem kaptam egyértelmű választ senkitől, hogy valóban melyik is a jobb.

Nálunk a vastag zokni, vagy két zokni vált be. Ugyanis sokkal ügyesebben mozog benne, sokkal bátrabb egy csúszásgátlós zokniban, mintha mamusz vagy cipőcske lenne a lábán. Kint elvan cipőben, bakancsban, ott akkor abban stabilan megy, de bent a csúszós parkettán és a szőnyegen látom, hogy jobban megy neki a séta zokniban.

2011. nov. 17. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Puhatalpú cipőcske van a lábán, mert a laminálton csúszik zokniban. DE: ezt a fajta cipőt nem fogom venni még egyszer, mert nagyon kopik, szóval ajánlani nem tudom senkinek. Ha kinövi, mi is átállunk 2 zoknira szerintem.
2011. nov. 17. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:

En ilyet adok ra. Vastagabb kicsit mint a zokni es puha csuszasgatlos a talpa, nem merev es 30 fokon moshato geppel igy nem gond ha koszos lesz. Bentre pont eleg meleg es nem esik le a labarol. Kulfoldon elunk igy nem tudom, pontosan otthon mi a neve (talan cipozokni???). Nekunk nagyon bevallt. Most 21 honapos es 10 honapos kora ota ilyet hasznalunk. Ilyen puha polar anyagbol van, a talpa meg vastag bor szerusegbol.

[link]

2011. nov. 17. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk nagyon hideg a padló (parketta,járólap),főleg,mivel az alattunk lakó sokat van távol és nem fűti a "padlónkat" ;) :)

Nálunk a Pediped-es puhatalpú kiscipő vált be. Épp most érkezett meg a következő méret. A kisfiam hozta,hogy vegyük fel,és végül valóban bevált a lakásban. A csúszásgátlós zoknit leszedi :(

2011. nov. 17. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Az enyém szandálban van,nálunk hideg van,zokniban megfagyna a lába:(
2011. nov. 17. 14:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a vége felé elment a hideg irányába a dolog, pedig a kérdésem nem erről szól, hanem arról, hogy napközben, otthon puhatalpút vagy keményebb talpú, magasszárút hordjon a gyerek. Az már egy másik kérdés, hogy nálunk mennyire van hideg, vagy meleg, és fázik-e a lába, vagy nem, de ezt el tudom kérdés nélkül is dönteni, viszont a puhatalp vagy keménytalp/magasszár-at nem. Köszi!
2011. nov. 17. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

akkor a kérdésedre a válasz:

az enyém kemény talpúban magas szárúban van,ami tartja a bokáját...

2011. nov. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!