A lakásban inkább vastag zokniban vagy ennél azért keményebb talpú mamuszban járjon 15 hónapos gyerekem?
én vastag zoknit, avgy 2 zoknit adok rá.
még szakemberek közt is megoszlik a vélemény, nekem ez a szimpatikus.
Én kipróbáltam mindkettőt, épp azért, mert tényleg nem kaptam egyértelmű választ senkitől, hogy valóban melyik is a jobb.
Nálunk a vastag zokni, vagy két zokni vált be. Ugyanis sokkal ügyesebben mozog benne, sokkal bátrabb egy csúszásgátlós zokniban, mintha mamusz vagy cipőcske lenne a lábán. Kint elvan cipőben, bakancsban, ott akkor abban stabilan megy, de bent a csúszós parkettán és a szőnyegen látom, hogy jobban megy neki a séta zokniban.
En ilyet adok ra. Vastagabb kicsit mint a zokni es puha csuszasgatlos a talpa, nem merev es 30 fokon moshato geppel igy nem gond ha koszos lesz. Bentre pont eleg meleg es nem esik le a labarol. Kulfoldon elunk igy nem tudom, pontosan otthon mi a neve (talan cipozokni???). Nekunk nagyon bevallt. Most 21 honapos es 10 honapos kora ota ilyet hasznalunk. Ilyen puha polar anyagbol van, a talpa meg vastag bor szerusegbol.
Szia! Nálunk nagyon hideg a padló (parketta,járólap),főleg,mivel az alattunk lakó sokat van távol és nem fűti a "padlónkat" ;) :)
Nálunk a Pediped-es puhatalpú kiscipő vált be. Épp most érkezett meg a következő méret. A kisfiam hozta,hogy vegyük fel,és végül valóban bevált a lakásban. A csúszásgátlós zoknit leszedi :(
utolsó vagyok
akkor a kérdésedre a válasz:
az enyém kemény talpúban magas szárúban van,ami tartja a bokáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!