Szerintetek nem fájdalmas az orszi-porszi? Nekem a gyerekem üvölt tőle. Tinálatok, hogyan reagált rá?
egyáltalán nem fáj :)) még igazán kellemetlennek sem mondanám :))..kipróbáltam direkt:D
szerintem a porszívóhang meg a lefogás rémíti meg őket :))
:) én is kipróbáltam,tényleg nem fáj és mégcsak nem is kellemetlen különösebben..inkább sztem a hang és ha nem akarják hagyni..az nem tetszik babóknak ha "lefogjuk"őket:)
Nekem még nem üvöltött tőle és mostanában azért sem hósakarja hagyni és kinevet ha "lefogom" :)
Kellemetlen,főleg mikor már egészen fentről szívja a váladékot,vagy a torokból.Az én fiam ilyenkor néha öklendezik is tőle.Ő is gyűlölte az orrszívást,úgy ordított,mint akit nyúznak,egészen addig,míg a kezébe nem adtuk,és el nem kezdte próbálgatni magának,ill. először persze nekünk:D Onnantól kezdve nevet az egészen,és alig várja már az orrszívást:)
Ha elég idős már a babád hozzá h magának csinálja,akkor próbáld meg odaadni a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!