Hogy jöttök ki anyósotokkal?
Figyelt kérdés
Soha semmi bajom nem volt anyósommal, viszont amióta meg van a kisfiam, szörnyű lett! Elég távol lakik, ritkán jön/megyünk, kéthetente egyszer kb.(sokszor az is sok), de azóta nagyon kiakaszt! Férjem miatt nem szólok vissza neki, de nem tudom, meddig bírom! Mindenbe beleszól, meg akarja mondani, mit hogyan csináljak, múltkor sírt a kisfiam, mert elesett, és hozzám bújt, hogy vigasztaljam meg, erre kikapta a kezemből, hogy majd ő! Persze, erre még jobban sírt a gyerek, de nem vette magát észre! Szombaton itt volt nálunk, és vendégségben voltunk! Gyerek nagyon elvolt, játszott a vendég babával, akivel egy idős! Anyós már menni akart, mondja, hogy menjünk! De persze kisfiam játszott tovább (1 éves), meg mi is elvoltunk még, beszélgettünk, stb.! Erre, anyósom megfogja a gyerekem ruháit, és elkezdi öltöztetni, erőszakolja rá a sapkát, szegény gyerek már bőgött, meg húzta el a fejét, anyósom meg annál inkább erőszakoskodott, mígnem kivettem a kezéből a sapit, és mondtam neki, hogy ezzel nem fog sokra menni a gyereknél! És még ő volt megsértődve! Ti hogy véditek ki az ilyen dolgokat? Mert nem akarok én vele veszekedni, távol áll tőlem, de azt se akarom, hogy rátelepedjen a gyerekemre, vagyis ilyen erőszakos legyen vele, mert a fiam ezt nem nézi jó szemmel, sokszor meglátja, és bújik hozzám, elérte, hogy nem szereti! Van ötletetek? Vagy csak az én anyósom ilyen?2011. dec. 12. 18:57
11/13 anonim válasza:
Nekem viszonylag jó anyósom van szerencsére.Nem is ezért írok,hanem azért,mert nekem a férjem teljesen mellettem áll és ő szokott rászólni az anyjára.Viszont én is rászólok a szüleimre,ha valami nem tetszik.Óriási segítség ha a pároddal meg tudod beszélni a problémákat.Nálunk annyi volt ami nem volt durva de depressziós lettem szülés után.Anyósom sokat van itthon és ahogy meghallotta,hogy sír a baba,rögtön szaladt föl az emeletre és vette ki a kiságyból.Egy idő után már azon stresszeltem,hogy ne sírjon,mert akkor nem jön föl anyósom.Mint kiderült szólnom kellett volna a férjemnek....
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Hát, ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem vagyok egyedül a problémámmal, és vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévők is! Próbálom emberi módon megértetni vele, hogy hagyja a hülyeségeit, remélem, sikerül! Csak az a legnagyobb gond, hogy nem ismeri be, ha hülyeséget csinál! A hétvégi esetnél is, amikor szó szerint erőszakolta rá a gyerekre a ruhát, és a gyerek bömbölt, akkor se látta be, hogy hülyén csinálja! Teljesen más lenne, ha belátná a hibáit! Én ha a szüleimnek szólok valamiért, ami nem tetszik, azok belátják, és megértik! Úgyhogy ez a legnagyobb baj, hogy anyósom jónak látja a cselekedeteit! Párom is szokott neki szólni, de azon is inkább megsértődik, minthogy azt mondaná, hogy igazad van fiam, tényleg ez van, vagy valami! Az, hogy felnevelt ő is egy gyereket, úgyhogy jobban tudná???? Nálunk is kétséges! Mert az anyós, és férjem elmondása szerint igazából anyós testvére nevelte a férjem, mert éjjel nappal dolgozott már fél éves korától, mert egyedüli pénzkereső volt, és kénytelen volt otthon hagyni a fiát! Úgyhogy nekem azt se mondja, hogy tapasztalatból csinál dolgokat!
2011. dec. 14. 13:28
13/13 anonim válasza:
Én is szörnyen megbántam, hogy anyóssal 1 fedél alá költöztünk a férjemmel. A világ végére is elmennék egy kulipintyóba,csak hogy többet ne lássam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!