Hogy jöttök ki anyósotokkal?
Hát mi váltunk anyós miatt.
Megszületett a fiam,kikészített napról napra jobban, többet sírtam mint eddig életemben bármikor.
3hónapos volt a fiam kitépte a kezemből ahogy sírt, és álló helyzetből bevágta a kiságyba,(mindezt azzal magyarázta hogy ideges volt,mertén egy szar anya vagyok, jó anya kezébe nemsír a gyerek) na akkor kapott 1 pofont, kiraktam a házamból.
Persze rá 5perre hívott a férjem, hazaért és mondtam hogy vagy menjen vissza anyucihoz, engem meg felejtsen el, vagy soha többet nem akarom látni.
Hát ő összepakolt, most zajlott le a válás.
nem vagy egyedül. sajnos az enyém kicsit rosszabb. (az én fiam is egy éves.) mi vele lakunk. a minap este anyósom fürdeni készült, és ő a fejébe vette hogy majd vele fürdik a fiam na nem kell mondanom elszált az agyam.
de ez mind semmi. 2hónap volt még a szülésig volt a banyának egy kutyája(vele aludt). megszültem. haza mentünk befeküdt a franciaágyunkra a baba mellé, ajtót nyitva hagyta kutya fel méllé meg a baba mellé. kihajítottam a kutyát szószerint és sírni kezdett hogy miért bántottam a kutyáját, persze a párom mellém állt. bocsi hogy untattalak csak megértem min mész keresztül
Utolsó ez nagyon durva:(
Az én anyósom maga az ördög! Egy szívtelen, álnok, rosszindulatú ember aki mindenkin átgázol a saját érdekében! Nem ismer se istent se embert, csak a saját maga jóléte számít. Kihasznál minket a végtelenségig, emberileg és anyagilag is. Anyagilag már jobban mondva nem, mert besokalltam. Férjem is ment az anyja után ahogy a drága mama csettintett, pénzt, időt, energiát nem kímélve rohant a mamának segíteni.
Most picit jobb a helyzet, mert én is ultimátumot adtam a férjemnek, vagy mi a gyerekekkel vagy a drága mama. Remélem így is marad a helyzet, különben nem tudom mi lesz....
ez nagyon durva amit az utolsó irt...
mi is sajnos egy házban élünk anyósékkal, és borzasztóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
nem is tudom hol volt az eszem mikor beleegyeztem abba hogy ideköltözzünk.
19:53 as vagyok:)
Hozzátenném volt férjem válasza ez volt az ultimátomomra: "az én anyámat senki nem fogja megütni"
Erre én : "de mondom az én fiamat pedig senki nem fogja bevágni a kiságyba.
Persze én vagyok arossz,igaz elég hirtelen természet vagyok, de ezt szerintem senki nem tűrte volna.
Szóval próbáld elmagyarázni neki (ha kell keményen) mertsak egyre roszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!