Miért nem szeretem a kistesómat? 13/L
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, apukámnál lakom. Apának azóta lett egy új felesége, már közös babájuk is született, 2 hete. Egyszerűen nem bírom ki, amikor éjszaka sír, reggel már 5-kor fúj reggeli ébresztést!! Sajnos meglátszanak a jegyeimen is, hogy kistesóm van.. mit csináljak?2011. dec. 3. 21:24
11/13 anonim válasza:
8/12 gyönyörűen megfogalmazta a dolgokat.
12/13 anonim válasza:
Kedves 13/L!
Mi újság a kistesóval?Jobban összecsiszolódtatok?
Nem sír már annyit?
Előre is szép ünnepeket kívánok Neked!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Most már jobban szeretem, imádom babusgatni.
Sajnos kedden eltört a csuklóm, most gipszem van (nagyon jó karácsonyi ajándék), de így a kistesóm jobban szeret a karomban feküdni.
Egyszerűen lehetetlen letenni, mert csak akkor sír már, különben meg nagyon csendes baba.
Ja, és imádok vele kint lenni a friss levegőn, egyszerűen imádja, amikor én viszem ki sétálni. Akkor mindig alszik nagyokat.
Igazából apuék is sokat foglalkoznak vele, de a tesóimmal (Ők 18 és 20 évesek) is elvagyunk. Ők nagyon nem szeretik a picit.
Neked is kellemes ünnepeket! :)
2011. dec. 23. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!