Nem szeretem, ha anyósom csókolgatja 2 hónapos babámat. Velem van a baj?
Félted a kölyködet?????? Az embereknek nincs kölyke, persze lehet hogy te kölykeztél és kölyköd lett. Azon én is kiakadnék, ha valami állatot össze vissza csókolgat egy ember. Dehát van ilyen. Állatbarát, mint a Brigitte Bardot. Fogadd ő ilyen, szereti a kölyköket csókolgatni.
Nekem nem volt kölyköm, lehet neki sem, ezért nem tudja átérezni a problémádat.
Ne törődj az ilyen bunkókkal! Akinek meg nincs anyósa, az ne szóljon egy szót sem, mert nem tudja, hogy milyen kiakasztóak tudnak lenni! Ha mindenért szólnék az anyósomnak ami nem tetszik, már régen elváltunk volna a férjemmel.
Ha nincs annyi esze valakinek, hogy herpeszes szájjal ne nyúljon egy kisbabához, annak hogy lehet azt elmagyarázni? Csak megsértődik, és két hét múlva minden megy tovább.
Az én kisfiam 2.5 éves, most várom a kistesót, de ha belegondolok, hogy minden kezdődik elölről...
Ennek a gyereknek fáj a hasa, nagyon pisis a pelusa, piros a feneke, már régen szobatisztának kellene lennie, a szomszéd unokája már mászik/jár, nagyon selypítve beszél, meg pl.megetette sült krumplival 5 hónaposan stb, stb.
Tegnap a 20 fokban a 2.5 évesemmel bent ücsörgött a szobában (mindig könyörög, hogy vigyük el hozzá a gyereket, én legszívesebben nem engedném, de hát a férjem...)mert kényelmesebb volt neki, ja meg elővette a gombfestéket neki, a gyerek meg a legújabb fehér fölsőjében volt, mert a fényképésznél voltunk előtte. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy néz ki a pulcsija, (pedig egy szatyor váltóruha van nála is).
Ja, meg egyszer egy babával állított be, mert akciós volt a Tescoban, és nem tudta otthagyni, úgy megtetszett neki.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül!
A kölykös hozzászóláson csak mosolyogtam, szar lehet neked, ha ilyeneken akadsz fent, de mindegy. :) Az ugye eszedbe sem jut, hogy csupa szeretetből használom ezt a szót?
Anyukámnak én is könnyebben megmondanám, de neki nem kell, mert eszébe sem jut összenyalni egy csecsemőt. Simogatja a hasát, és maximum a kis talpát puszilgatja.
hát tudod sok becéző szót el tudok képzelni, amit szeretetből mond az ember, de ez nem a kölyök. Szerintem meg neked szar, hogy illetve a gyermekednek, hogy így emlegeti az anyja, a kölyköm.
Mondjuk Darwin szerint a majomtól eredezteti az embert, vannak akik ezt kikérik maguktól meg vannak az egyenesági leszármazottak a kölykeikkel.
Nem egyébként fel sem merült, hogy ezt lehet merő szeretetből mondani.
Miért ne lehetne szeretetből úgy hívni a gyerekedet, h kölyök?! Szerintem vagány ;-) De ezt döntse el saját maga mindenki és ISMÉTELTEN NEM KELLENE EMIATT A MÁSIKAT LESZÓLNI ÉS NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI!!!
Egyébként az anyós téma sajnos a legtöbb esetben kényes szitu tud lenni. Én is megjártam, mikor szóltam neki, h ne beszéljen meg rikácsoljon olyan hangosan, mert az akkor még csak 2 hónapos kisfiam szemmel láthatóan frusztrált vol tőle, jól besértődött. De engem és hál'isten a férjemet is ez hidegen hagyott, ha továbbra is látni akarja az unokáját, akkor viselkedjen normális nagyi módjára, de nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!