Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szeretem, ha anyósom...

Nem szeretem, ha anyósom csókolgatja 2 hónapos babámat. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Megőrülök tőle, hogy ha a kezébe kaparintja, össze-vissza puszilgatja az arcát, kezét, mindenét. A múltkor ráadásul herpesze is volt... Hogy szóljak rá, hogy egy két hónapos csecsemőt nem illik nyalogatni, főleg nem beteg szájjal, hiszem Ő is anya, van egy fia, tudja milyen az, ha féltjük a kölykünket. :( Félek, hogy nagyon eltávolodok Tőle érzelmileg, lassan a víz kiver, ha tudom, hogy átjön.
2010. nov. 14. 10:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én sem.

Kb 2 hónapos volt a lányom amikor szóltam neki, és kicsit visszafogta magát, de mostanában(már 6,5 hónapos) újra csinálja: összevissza puszilja 50x is naponta, de ha be van kapcsolva a tévé, akkor inkább azt nézi.:)

Nem értem, hogy egyesek maguktól nem tudják. Nagymamám ránkszólt, amikor a sógornőmnek gyereke lett. Azt mondta, a babákat csak a szülők puszilgathatják. Mi szeressük másképp. Az se jó, ha akezecskéit puszilgatják, mert hamarosan a szájába veszi.

Nagyon megértelek.

2010. nov. 21. 21:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is ilyen mint a tiéd, csak még azt is hozzáteszem, hogy ha ordít a fiam akkor azt hiszi hogy ő majd megvigasztalja a csókolgatással, meg azzal, hogy össze vissza rángatja!én MÉG nem mertem szólni neki:S és a páromnak sem jutott ez eszébe...:(
2010. nov. 21. 23:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz "egyenes" lenni, mert bátortalan vagy, akkor mondd azt, hogy a gyermekorvos kérte, javasolta, hogy a szülőkön kívül ne nagyon hagyjátok puszilgani a babát, mert itt a hurutos időszak és még nagyon fogékony mindenre. Persze ezt akkor mondd, amikor épp megkérdi, hogy mi volt az orvosnál. :) Jóesetben a baba épp az öledben van, (szervezd úgy) és mondhatod a babádnak: "hát kicsim, most pusziszünet jön egy ideig, de mamáék is ugyan úgy szeretnek ettől még"
2010. nov. 22. 00:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok együttérzést. Valami trükkel fogom szóvátenni, remélem nem lesz nagy sértődés... Ha meg igen, akkor legalább egy időre nyugalom lesz.
2010. nov. 22. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!