A szüleim elváltak, apukámnál lakom. Apának azóta lett egy új felesége, már közös babájuk is született, 2 hete. Egyszerűen nem bírom ki, amikor éjszaka sír, reggel már 5-kor fúj reggeli ébresztést!! Sajnos meglátszanak a jegyeimen is, hogy kistesóm van.. mit csináljak?
semmit nem tudsz csinálni, max. füldugót teszel be. Gondolom, a szülők vigasztalják a babát, de nem lehet mindig megnyugtatni, ha meg hasfájós, az pech. Egyre kevesebbet fog majd sírni, hidd el.
Egyébként meg nem csoda, hogy nem szereted, még csak két hete ismered! Majd ha eltelik kis idő és megismered, akkor biztos szeretni fogod.
2011. dec. 3. 21:31
2/13 anonim válasza:
Mit gondolsz te mit csináltál csecsemőkorodban? Kussba feküdtél? Szokd meg,vagy költözz anyuhoz(bár gondolom nem véletlen maradtál a faterral)
Mindenesetre ne csináld a feszkót mert az senkinek nem tesz jót.
2011. dec. 3. 21:34
3/13 anonim válasza:
Hát igen a füldugó nem rossz ötlet. Hamar elfogja hagyni a sírást, és nagyon-nagyon fogod őt szeretni. kitartás
2011. dec. 3. 21:41
4/13 anonim válasza:
Nem az zavar, hogy nem anyukádtól van közös kistesó? Téged nem hanyagolnak azóta, Nem vagy egy kicsit féltékeny?
2011. dec. 3. 21:41
5/13 anonim válasza:
Szia! Majd megszereted, ezen ne aggódj. A sírást majd megszokod, de mire megszokod, már nem fog annyit sírni. Idővel sok örömöd lesz a kistesódban, ahogy látod, hogy fejlődik. Kitartást hozzá, és sok sikert!
2011. dec. 3. 21:47
6/13 A kérdező kommentje:
Mindig is háttérszereplő voltam. Anyukámat nem érdekli, hogy a világon vagyok-e, apukám az új feleségével és gyerekével van elfoglalva. Idén egy egész nyaras bentlakásos táborba beíratott, hogy addig sem leszek itthon, hanem a nagypapámnál.. És ez nagyon rosszul esik nekem, hogy senkit nem érdeklek.
2011. dec. 3. 21:57
7/13 anonim válasza:
2. válaszoló mekkora egy bunkó, uramisten!
Érthető, hogy nem szereted, én is ennyi idős voltam mikor tesóm lett, és én sem szerettem az elején, de ma már imádom, komolyan egymás legnagyobb bizalmasai vagyunk, szóval lesz még jobb is hidd el, az eleje nehéz mindenkinek. De nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid, ezt még olvasni is rossz. :(
2011. dec. 3. 22:42
8/13 anonim válasza:
Ha ennyire nem kellesz senkinek,akkor meg azért kaptad az élettől ezt a kistesót,hogy valaki feltétel nélkül szeressen!3 hónap múlva már fülig fog érni a szája,ha meglát!Ha nem rontod el vele a dolgot és szeretettel fordulsz hozzá,akkor örökre odáig lesz érted!Te mindig a nagytesója leszel,akihez oda lehet futni,ha a szüleivel összerúgta a port,vagy senki nem érti meg!Az őszinte szeretetet megérzik a gyerekek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!