Ennyire rossz anya lennék mert tápszert adok a fiamnak?
Senkinek semmi köze hozzá, mit eszik a babád!!Hülyeség, hogy beteg lesz, el ne hidd!A régi öregek idejében nem volt tápszer, ezért hajtogatják örökké a tejet.
Nekem a lányom 1 kg se volt, idegeskedtem eleget, elment a tej.Mindenki bosszantott, hogy addig a jó, míg van stb.Hát nem volt csak kb. 1 hónapig.És láss csodát, nő a tápszertől is:-)Egészséges, vidám gyerek, és ettől Te sem leszel rosszabb anya!Szóval nyugi!Ha megeszi a tápszert jóízűen, akkor ott nagy baj nem lehet:)
Egy 6 hós baba anyukája
az én fiam is tápszeres, és még tudod hány gyerek az.....
vannak előnyei is a tápszernek, de most az nem lényeg.
a mai tápszerek vetekednek az anyatejjel, biztos igaz, hogy nincs jobb a cicinél, de ez nem adatik meg mindenkinek, ettől még nem vagyunk rossz anyák, nekem meg sem fordult soha a fejemben.
utolsó hozzászólónak:
-azért más babáját nem kéne csúfolni, bántott téged az a gyerek?
Szia!
Ne aggódj!!!
Én a fiamat 3 hétig tudtam szoptatni, mert elment a tejem. A védőnő mondta, hogy csak szoptassam. Mivel az én babám is csak nagyon keveset szopizott, pótoltam tápszerrel. Most 4 hónapos múlt és egyáltalán nincs nagy feje és nem voltunk még betegek sem. Nagyon vidám kiskrapek. És ezek a mai tápszerek már nagyon hasonlítanak az anyatejhez /szülésznő unokanővérem mondta/ Szóval ne bosszankodj ezen és boldog babázást!! :)
Ne törődj vele,mert az idegeskedéstől még az a kicsi is elmegy.Én is Így voltam,hogy csak 30-40 ml-t tudott szopizni.Azt mondta a védőnő,hogy minden csepp aranyat ér!!!!Először szoptassam meg mindkét mellből,és ha nem elég akkor adjak tápszert.
10 hós Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!