Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogyan legyek...

Mit tegyek, hogyan legyek türelmesebb?

Figyelt kérdés
Van egy 14 hónapos kisfiam. Nagyon szép és okos baba, de rettentően hisztis pedig még messze járunk a dackorszaktól. Ha nem tettszik neki valami, vagy nem az van amit ő akar, vagy csak szimplán rájön akkor hisztériázik. Lehasal, veri a fejét a földbe, a lábát is és közben eszeveszettül ordít, mintha legalább ölnék. A legnagyobb baj viszont az, hogy nincs már hozzá türelmem. Folyton ordítok vele, ingerült vagyok, nem játszom vele csak ritkán. El van egész nap a lakásban, játszik, hisztizik. Az én hibám is én ezt nagyon jól tudom, ne bántsatok érte, de egyszerűen már nagyon unom az állandó hisztériát. Mit tehetek? :(
2011. nov. 28. 19:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nektek is ment, nagyon köszönöm!

Gondolkoztam már a bölcsin is, de az a baj, hogy attól meg rosszul érzem magam ha rágondolok, hogy lepasszolom a gyereket. Nem tudom mit kellene, de én is úgy vagyok mostanában nagyon sűrűn, hogy megütném hiszti közben, de aztán persze megbánom és nem is teszek semmit sem, de így nagyon rossz nem akarom így nevelni !

2011. nov. 29. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a bölcsi miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Persze arra gondolok, hogy a babád jól érezné magát ott, de ha tényleg így lenne, akkor valószínűleg mindkettőtöknek sokkal jobb lenne. Mindenkinek más válik be a gyereknevelésben, és nem mindig az a megoldás, hogy otthon legyen az anya idegbetegen. Nagyon fontos az anya hangulata, érzései. Lehet, hogy a külön töltött idő után nyugodtan, sokkal szívesebben foglalkoznál, játszanál vele.
2011. nov. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!