Legyek türelmesebb, ti mit tennétek a helyemben?
Szia!
Mintha én írtam volna pár hónappal ugyanezt!!!
Én is így jártam a fiammal. Küzdöttem vele rendesen. Ő is átaludta 4 hónapos korig az éjszakát, aztán már kevés volt kalóriában az anyatej neki. Így elkezdett éjszaka is szopizni. Megpróbáltam adni neki valami gyümölcsöt, főzeléket 5 hónaposan, hát nem ette meg, hagytam szünetet, újra nem ette meg. 1-2 kanál után abbahagyta az evést, de néha elfogadott kb. 100g-ot. Ekkor volt 7 hónapos, s én is szerettem volna kiváltani legalább egy szopit. Aztán egyik nap semmit nem volt hajlandó enni, s másnap sem. Megint hagytam egy hét szünetet, akkor volt 7,5 hónapos, s lassan most már eszeget (8,5 hónapos)de. 100g gyümölcs, délután egy üveg bébiétel (főzelék) ketté osztva elfogy. Amit főzök meg sem szagolja! Így többnyire talán egy főzelékes evés után nem kap szopizni, tehát kiváltani még így sem tudtunk egy evést sem, de már jobb a helyzet!
Kitartás, nagyon megértelek, ha tudok írj és segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!