Mit tegyek hogy türelmesebb legyek?
Szia.
A "nagy"obbik zsivány 17 hónapos,kicsi Manó 4 hónapos lesz.
Sajnos Én is néha kiakadok magamon,amikor érzem,hogy úgy szóltam (Általában a nagyobbhoz)ahogy nem kellett volna.Semmi drasztikusra ne gondoljatok!!!
Ilyenkor nagy levegő,ököl beszorít,és figyelmeztetés magamnak,hogy -Hahó,ők még picik.
És máris megy minden mintha mi sem történt volna.
Néha mikor lefekszem aludni,Én is elgondolkodom rajta,vajon jó anyja vagyok e a gyerekeinknek?
De amíg számítanak rám,és érzem hogy szeretnek,addig úgy gondolom igen.
És az,hogy türelmetlenek tudunk lenni velük szemben,szerintem IGENIS néha belefér.
Hisz valljuk be,nem csak a gyerekeink körül forgunk egész nap,hanem mellette a háztartás is ott van.
Amit minekünk kell megcsinálni.
És az ember néha elfáradhat,ilyenkor kipihenetlenek vagyunk,ezáltal türelmetlenebbek.
A rossz anya meg nem ebben(néha türelmetlenségben,és nem most fog megmutatkozni.
Szerintem.
De jó, hogy megtaláltam a kérdésedet! Én éppen tegnap sírtam utoljára e miatt. Sokszor érzem úgy, hogy totál elrontottam valamit, biztosan azért viselkedik a 4 évesem ilyen idétlenül, a kicsi pedig, -5 hónapos- újabban csak kézben van el. Én is néha legszívesebben úgy érzem feladnám.
Aztán persze átlendülök a holtponton és észreveszem a jó dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!