Mit tehetnék, hogy türelmesebb legyek?
Én is voltam iylen heylzetbe,teljesen megértelek,de hál isten tllestünk rajt. De hidd el:
NEKI TE VAGY A LEGJOBB,A LEGFONTOSABB ÉS A BIZTONSÁG.(Mindig az lesza legszebb dal amit te énekelsz,mindig az lesz a legfinomabb ölelés amit te adsz,és mindig te leszel a vár az ő életébe.
Próbálj meg a szépekre gondolni. Tudom nehéz,mert nekem is voltak anno kirohánasaim (most is néha),de megéri a türelem,mert mikor rád mosolyog,annál szebb ajándékot szerintem seki sem fog adni eked.
Sziasztok lányok!Csatlakozom a "klubhoz"!Én néha totál kiborulok,pedig még csak 6 hetes a fiam!!!!A gond az,hogy egyedül vagyok,jobban mondva apukámmal,és segít amit tud ESTÉNKÉNT!Addigra már túl vagyok legalább 2 sírógörcsön és ordításon!Persze borzalmasan hülyének és szánalmasnak érzem magam,de annyira dühít,hogy hétvégén mindig jönnek babázni (persze csak akkor,ha apukám itthon van,mert ő kiszolgál mindenkit),de hétköznap a kutya rám nem nyitná az ajtót!Egyedül kell mindent megoldanom,amiből az követezik,hogy sokszor csak este reggelizek,és nemrég még az is előfordult,hogy 4 napig (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nem jutottam el fürödni!!!!!!És akkor apukám meg "nyomja a gombot",hogy "legyél türelmesebb!" meg "ne csapkodj!".Na persze...
Szóval nem vagy egyedül!Próbáld meg úgy "kiereszteni" a gőzt,hogy a kicsi amennyire lehet,ne vegye észre,mert tényleg rájuk is átragad a feszkó,ez egy ördögi kör.Kitartást kívánok magunknak lányok!Nekem néha segít az,ha belegondolok abba,hogy ELMÚLIK minden nehézség egyszer.Persze jön helyette másik,de ez a dolog szempontjából lényegtelen!
Vagy néha jusson eszetekbe,hogy másnak beteg a gyereke,vagy nem is szülhet.Nekünk pedig "csak" ennyi a problémánk!Ha nektek is van tippetek,szeretettel várom,akár priviben is!
Esetleg még Sedatif Pc, meg szedj Omega 3 halolajat+ a Magnézium...
Én is ezeket szedem:), mert idegbeteg vagyok:D
üdv:A&G
Szia.
Nalam a szule utani depresszio miatt talatuk ezt ki.
Ha a parod otthon van egy forro furdo/tusolas.
Relaxacios zene es illo olaj.
Nekem az olajok sokat segitenek.
A megneb6 jo otlet en is vennek de itt nem lehet kapni (kulfoldon elunk).
En is sokszor erzem azt, hogy nem biromn tovabb.
5 hetes a pici lanyom es meg apukajaval sem marad meg.
Sir ha nem lat.Mindig kezben akar lenni.
Bar en Ra sosem haragudtam meg....en inkabb a felnotteket nem tudom elviselni.
A vedonomet legszivesebben kidobnam az ajton.....
De vissza fogom magam.
En mindig egyedul vagyok a lanyommal, mert heti 1 szabadnapja van csak a akkor meg alszik altalaban.
Se rokonok se baratok nincsenek.
Szoval megertem, hogy nehez, hogy nem tudsz mit tenni a baddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!