Hogy legyek türelmesebb a babámmal?
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy egyedül neveled a fiadat!!Nekem 6 hónapos a fiam és a párommal együtt vagyunk, ő még sem tud a picire vigyázni, mert mint bevallotta nagyon fél attól, hogy történik vele valami és azt nem bocsájtaná meg megának.Nagyon türelmes vagyok felé, de már én is ilyen ingerült vagyok, ahogyan te. Én tegnap csináltam balhét a fölső szomszéddal, de ő éppen a egyik pasijával dugott , úgy mintha szexfilmet forgatnának.Ráadásul tanár a nő.Elküldtem én is a p.-csába.nEM TUDOM MI LENNE A JÓ!!!S egít anyósom, de ő is dolgozik a páromra nem számíthatok , sajnos és kezdek bedilizni.Lehet, hogy elkéne mennünk pszihológushoz, vagy nem is tudom. Vagy egy nepot egyedül a kicsi nélkül tölteni, talán feltölthetne energiával.Próbálom én is türtőztetni magam, de nem sikerül, bár számolok tízig .Jó lenne ha valaki tényleg adna tanácsot, mert szerintem sok anyuka így van ezzel sajnos!!!Szégyenlik bevallani.Bocs, hogy nem segítettem, de egy kicsit megkönnyebbültem,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Sokan vagyunk ezzel így.Nekem van férjem,mégis éjjel nappal én vagyok a babával,mert reggel 6-18ig dolgozik,és állt.19körül ´´er haza.Akkor is eszik,és ül le a szám.gép elé.Jó igaz ö megfogja a lányát,de napi 1/2 órát kb.Ez hétvégen kb.1 órát tesz ki.Èn is sokat vagyok ingerült,ez a fa´radtságtól van.Anyósomra nem bízom,anyukámék pedig 1000km-re laknak.Mellette a mi szomszédaink is tudnak rikoltozni.
Fel a fejjel,nem vagy egyedül a problémával.Próbálj sokat a levegön leni a fiaddal,hogy nyugodtabbak legyetek mindketten.
17 hetes kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!