7 hónapja szültem 2 hónapja nem kívánom a párom? Elég gáz már.
Figyelt kérdés
sosem voltam az a nagy étvággyal rendelkező valaki viszont ez egyre csökken!2 hónapja szinte egyáltalán nincs kedvem hozzá....nem a férjemmel van a baj,magát a szexet nem kívánom!nagyon kellemetlen már nekem az állandó visszautasítás,ha meg rászánom magam akkor sem igazán élvezem sajnos:S nem tudom ,hogy javítanék ezen az állapoton el vagyok keseredve.....2011. nov. 25. 08:51
21/23 anonim 

válasza:

Nem tudom,sosem tudhatom,ki hogy áll az ilyesmihez.Nem is feltétlenül a prüdériára gondolok,hanem hogy "jaj,az már régen rossz","milyen gáz már ez","fúj undorító",stb.
22/23 anonim 

válasza:

Én alig vártam, hogy leteljen a 6 hét és rávethessem magam a férjemre. Aztán elkezdtem szedni a fogi tabit és szép lassan csökkent a vágy. Már 3 hete elfogyott és megint kezd visszatérni a kedvem. A minap meglepődve magamon elcsábítottam a munkából hazatérő férjemet. Úgyhogy most azon gondolkodom, milyen védekezési módszert válasszak, mert a tabihoz nincs kedvem.
Egyébként mi próbáljuk napközbenre időzíteni az együttléteket, amikor a lányunk alszik. Akkor még nem vagyok fáradt, a gázt meg lehet kapcsolni az ebéd alatt addig. És a házimunka sem rohan el.
23/23 A kérdező kommentje:
igen ezzel egy gáz van,hogy a fiunk rettenetes rossz alvó születése óta. Napközben csak a hasunkon alszik el,ha lerakjuk felébred...eleinte az iszonyat hasfajósaga miatt volt így,aztán rászokott!szóval a napközben lévő légyott kilőve nálunk:)
2011. nov. 26. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!