Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapja szültem 2 hónapja...

7 hónapja szültem 2 hónapja nem kívánom a párom? Elég gáz már.

Figyelt kérdés
sosem voltam az a nagy étvággyal rendelkező valaki viszont ez egyre csökken!2 hónapja szinte egyáltalán nincs kedvem hozzá....nem a férjemmel van a baj,magát a szexet nem kívánom!nagyon kellemetlen már nekem az állandó visszautasítás,ha meg rászánom magam akkor sem igazán élvezem sajnos:S nem tudom ,hogy javítanék ezen az állapoton el vagyok keseredve.....

2011. nov. 25. 08:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
detto... 15 hónapja szültem és vagy 3 hónapja nem kívánom.....
2011. nov. 25. 08:54
 2/23 A kérdező kommentje:
akkor megértesz milyen rossz ez szégyenlem magam de nem tudok változtatni úgy érzem....
2011. nov. 25. 08:55
 3/23 anonim ***** válasza:
20 hónapja szültem és szülés óta alig kívánom pedig a férjemmel nagyon jó a szex de egyszerűen nap végére már csak az alvást kívánom:(
2011. nov. 25. 09:03
 4/23 A kérdező kommentje:
igen a fő baj nálunk is ez ,hogy ha tehetem inkább alszom mint vele legyek:S de van,hogy szimplán ahhoz nincs kedvem....
2011. nov. 25. 09:06
 5/23 anonim ***** válasza:

hát igen egyébként azon gondolkoztam odadom a babot egy fél/egy napra mi meg elvonulunk és csak magunkal foglakozunk

de vagyok annyira hüle hogy csak a gyerek fog az eszembe járni....

2011. nov. 25. 09:08
 6/23 anonim ***** válasza:
én 5 hónapja szültem és én is ugyanígy vagyok:(
2011. nov. 25. 09:15
 7/23 anonim ***** válasza:
nem szedtek fogazmásgátlót? Én szülés után 5 héttel elkezdtem szedni és pont így éreztem mint ti. de mihelyst abbahagytam ez elmult.és azóta minden rendben.
2011. nov. 25. 09:16
 8/23 anonim ***** válasza:
nemszedek jövöre még egy babót szeretnénk , igy is a kislányom fogamzásgátló szer melett maradt meg:D
2011. nov. 25. 09:19
 9/23 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ez probléma és jelenleg is az. Szülés után nagyon hamar kívántam ismét a férjem ( terhesség alatt nem nagyon) aztán megint nem a 3. hónaptól. Egyrészt nagyon fáradt voltam mindig, másrészt meg nagyon féltem/félek az újabb teherbeeséstől. Nem akarok még egy gyereket és ez okozza nálam a libidó csökkenését. De próbálunk tenni ellene és nem szedek fogigátlót sem. De ha anélkül sincs szexuális vágyam akkor lehet, hogy inkább majd szedek.
2011. nov. 25. 09:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Én 10 hónapja szültem.
2011. nov. 25. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!