Szülés óta (4 hónapja) nem igazán kívánom a szexet. Mikor fog ez helyre állni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 08:01
1/2 anonim válasza:
szia nekem az első kislányunk születése után 1 évebe tellett mire helyre állt de a másodiknál már a szülés után azonnal jó lett volna
a lényege hogy beszéld meg férjeddel őszintén mert ha nem tezsed akor baj is lehet belőle, nekünk sikerült megbeszélni igaz hogy csak az utolsó pillanatba, előtte nagyon sokat veszekedtünk mindenféle apróságon mire kiderült hogyez a baj
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! Én 3,5 hónapja szültem. 2. baba és hát eléggé megviselt a szülés. Azóta én sem kívánom a szexet. Mi beszélgettünk erről a férjemmel és megérti. (Apás szülés volt talánígy könnyebb neki megérteni, mert végignézte a szenvedésem)Próbálkozunk, de ha úgy érzem nem megy nem erölteti, megvárja míg én is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!