5 hónapja szültem. Szoptatok. Nem kívánom a szexet. Érez még így valaki? Mit tesz?
Figyelt kérdés
Az 5 hónap alatt négyszer voltunk együtt a párommal. Fáradt vagyok, kimerült, és nem szeretném. Hogyan tudnék visszaállni a régi kerékvágásba? Másnak, hogy sikerül már szülés után 3 héttel?2009. ápr. 2. 12:55
1/9 anonim válasza:
Megértelek. Én 3 hónapja szültem, de 2 gyerek mellett nem egyszerű az élet, néha csak beesek az ágyba. A férjem megért, mert tudja mennyire nehéz, de azt is tudja, hogy hamarosan könnyebb lesz, s többet tudunk egymásra figyelni!
2/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak már 7 hónapja :(( Én is néha csak azért engedek, mert tudom, hogy a férjemnek milyen rossz lehet...
3/9 A kérdező kommentje:
Nekünk is második gyerkőc. Tudom, hogy rossz a páromnak, de mégis iszonyat nehezen szánom rá magam. Egyszerűen hátam közepére nem kívánom. Ez elég rosszul hangzik...azt hiszem segítséget kell kérnem szakembertől...:(
2009. ápr. 2. 13:06
4/9 anonim válasza:
3 hónapos a babánk és én sem kívánom, de mindig belemegyek, mert valahogy a végére mégiscsak orgazmusom lesz. :) ("Evés közben jön meg az étvágy!")
5/9 anonim válasza:
Első voltam!
Nem hiszem, hogy szakemberhez kell fordulnod! 2 gyerek, sok gond és felelősség, még magadra sincsen időd, s örülsz, ha időben sikerül lefeküdnöd! Nálunk már az is sokat számít, hogy beszélgetünk, néha az jobban esik, mint a szex.
6/9 anonim válasza:
nekem első baba négy és fél hós, de én még egyszer sem voltam együtt a párommal, igazából akkor voltam kívánós míg nem telt le a hat hét de akkor várni akartam hogy a doki áment mondjon rá, utólag lehet hogy hülye voltam mert most meg egyáltalán nem kívánom, igaz nagyon fáradt vagyok. segítség nincs férjem 8-20íg dolg. h-sz ig vasárnap két órával rövidebb no szabadnap....
7/9 anonim válasza:
Az én manóm 9 hónapos. Most jutottunk el oda egyéb helyi kezelések árán, hogy legalább már nem fáj. Kisfiam mindent szétroncsolt odabent megsérült nyálkahártya, ami piszok lassan gyógyul(t). De legalább már (annyira) nem fáj, és talán ez miatt sem kívánom.:S Így leszűkül havi egy vagy jó esetben kettő alkalomra. Orgazmus nincs...Engem is érdekelne némi megoldás. Manóm tündéri jó alvó baba, tőle éppenséggel lehetne, de már én nem akarom, pedig minden vágyam még egy kisgyermek, lehetőleg minél előbb, de így??? Azt még nem találták fel, hogy "belém nézzék" (sajnos). Összebújni már nekem sincsen kedvem.. Elég volt az állandó kudarcokból.
8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ebből előbb-utóbb konfliktus lesz férjeinkkel. Hiába a nagy tolerancia, azért nekik vannak szükségleteik. Más módon én "segítek" rajta, de tudom az nem olyan. És ő is szeretne gyakrabban "úgy" együtt lenni velem. Nem szeretném, hogy más után nézzen, gondolom Ti sem... de akkor miért nem vagyunk képesek rá? És más miért képes rá?
2009. ápr. 3. 10:45
9/9 anonim válasza:
7 hónapja szültem második baba és kegyetlen fájdalmas szülés volt. kb havonta 1-szer tudom rávenni magam az együttlétre pedig már nem fáj. a férjem megért, sokat segít, hogy tudjak pihenni is, de azért nehéz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!