Már 3honapja szültem és még nem jött meg a havi bajom mikor kellene megjönie szoptatok?
Figyelt kérdés
Ez idö alatt teherbe lehet esni.2011. febr. 4. 12:25
1/10 anonim válasza:
Igen, teherbe lehet esni.
Változó, lehet végig nem jön meg a szoptatás alatt, lehet hogy holnap megjön.
Az a lényeg, hogy a szoptatás teljes befejezése után 3 hónappal jöjjön meg.
2/10 anonim válasza:
Egyénenként változó. Amíg nincs mensi, addig tuti nem leszel terhes. Nekem 4 hónapos korában jött meg újra, akkor nem is kért a ciciből, és 3 hónap múlva újra terhes lettem.
3/10 anonim válasza:
Nekem az elsővel 8, a másodikkal 6 hónap után jött meg először, én is szoptattam.
Igen, teherbeeshetsz így is, mert peteérésed lehet az első mensid előtt is.
4/10 anonim válasza:
Ha szoptatsz rendszeresen, akkor akár 1 év múlva is elég, ha megjön. Teherbe lehet esni ilyenkor is, mert az első menstruációt két héttel megelőzi az első peteérés.
5/10 anonim válasza:
nyolc hónapos volt a fiam,amikor először megjött,majd egy éves koráig szoptattam.És teherbe lehet esni szoptatás alatt akkor is,ha nem menstruálsz
6/10 anonim válasza:
Minden gyerekemnél 4 hós koruk körül jött meg, és én is szoptattam. Ez alól a 2. képezett kivételt, mert 3 hós korában szoptatás mellett terhes lettem a húgával (pedig szoptatás alatt is használható fog.gátlót is szedtem).De van akinek csak a szoptatás abbahagyása után jön meg.
7/10 A kérdező kommentje:
akkor emiatt nem kell orvoshoz menem köszi a válaszokat
2011. febr. 4. 12:44
8/10 anonim válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy a nők 80 % -nak nem jön meg, míg intenzíven szoptat. Én a maradék 20 % voltam, a 7. hétre megjött, de ez nálad teljesen normális! Akár egy év is lehet. Teherbe lehet esni igen, mert mire megjön az első mensesed, addigra már volt egy peteérés, úgyhogy vigyázni kell addig is!
9/10 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos volt a kisfim, amikor megjött, 15 hónapos koráig szoptattam.
10/10 anonim válasza:
Nekem 17 hónapos volt a lányom mikor visszatért a menstruációm. Utána már szabályosan jött meg minden hónapban. Gondolom mert sokáig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!